Зушер Мурад

Світ високої моди - дивний і мінливий як море. Сьогодні в моді, наприклад, стиль хіппі, і завтра кожен може кисть носити надкороткі спідниці і прозорі вершини. Але на гребінці океану моди завжди є ті дизайнери, які завжди «підігнути свою лінію»: в своїх колекціях вони дотримуються стилю автора і одночасно слідують загальним тенденціям. До таких дизайнерів можна віднести Zuhair Murad. Ця юна Лебанська мода принцеса, як його колеги іноді називають його, вдалося зробити назву для себе в індустрії моди.

Стиль Мурада - це хінтесенція фемінності, втілена в літаючих, рухомих тканинах, хитромудрих орнаментах, вільному зрізу та інших деталях, які створюють казковий образ східних князів, який виявився гістьм міського джунгля.

340252.

Плаття з Zuhair Murad Hollywood вибирають для самих урочистих випадків. Наприклад, для шоу на червоному килимі кінофестивалів.

Nina Dobrev + Zuhair Murad

Blake Lively + Zuhair Мурад

Katy Perry + Zuhair Murad

Джей Ло + Zuhair Murad

Carrie Underwood + Зушер Мурад

р.

Чому я так намальовую до пафосу та слова? Ностальгія, сестри, катування. Кілька років тому я бачив місцеву колекцію Mango від Murad. О, мій Бог, ті сукні були чудовими! Я спробував на кілька штук і впала в любов з кожним. Але, алас, то обмеження моїх витрат не може дозволити собі витрачати 200 доларів на таку сукню(((((((((((()).)). Я засмучений. Я думав, що я не ходив там. Тим не менш, сподіваємось, що принаймні одна з цих казкових суконь «буде жити» до продажу, але атлас, вони були подрібнені буквально через місяць після введення магазину. Я пішов без Zuhair Murad ... і тепер я не маю одного. Хоча колекція від Манго «Мурадовської» можна назвати лише частково - оригінальні сукні від цього дизайнера знаходяться в області 50-100 тис. рублів.

І це сукні для Манго:

й