1419
Приводи
Крістіна Агилера може називатися експериментатором. Що вона зробила з волоссям: вона забарвила їх в різних тонах, і засихала, і виросла, і плетені косички, і закручені локони, і випрямлена ...
І так співачка знайшов її стиль: білі локони. Колір волосся залишився незмінним протягом декількох років, але зачіски змінюються в залежності від настрою Христини (або її стиліст?).
Почнемо з найкращою зачіскою на мій погляд.
Довгий білий волосся (звичайно, перерослі), злегка скручений в творчому розладі і поділений на пасма, косим чубчиком – в цілому, Крістіна виглядає акуратною, милою і сексуальною.
Це зачіска від далекого 2007 року, коли Крістіна ще не згасає щастя, створює її старовинне зображення. Макіяж ідеально підходить для такої укладання.
Те ж саме зачіска, але з довшим волоссям.
р.
Ще одна акуратна зачіска в стилі шпильки, хоча на відновленій Крістіні вона вже виглядає не так ефектно
Варіанти на тему білих локонів в Крістіна величезна кількість:
В один раз, christina wore bangs. Тут я повинен визнати, що ще раз не потрібно: занадто ризикованою була довжина чубчиків.
Ці зачіски Я поставив знак плюса:
Це добре, теж, але вона виглядає як Леді Гага.
р.
Ці зачіски не називаються поганим днем волосся.
3250Р. 3700Р.
Що стосується прямого волосся, на мій погляд, Крістіна теж, хоча ми звикли до неї хвилястого волосся.
Це буде відмінно, якщо вона не виглядала як Katie Ціна.
Цього літа Крістіна повернулася до її рифленого волосся і виглядає дуже свіжим:
Зняти волосся дуже добре для співачки і створити більш строгий образ.
2020602
Але знову, чубчик...
Ця зачіска з повсякденного життя Крістіна є одним з моїх улюблених. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вона гарна з локонів в її хвіст.
На початку огляду ми сказали, що Христина любить експериментувати з волоссям. Позбавляючи її чорно-рожевого волосся в далекому минулому, давайте подивимося на щось нове:
Кошичка à la Юлія Тимошенко
Звісно, вона любила її стільки, що Христина вирішила повторити:
Успіх, але нагадує Гвен Стефані:
Прямий коротке волосся краще залишити для Amelie
І тут вже спробували стилісти:
Якщо він був костюмом, це океї.
(Рівне)
Африканські хвости:
Привіт від '90s:
Отже, щоб підвести підсумки, Крістіна краще відлипає до її старовинного образу – це те, що робить її пізнаваним. Інші спроби «три щось нове» можуть призвести до того, що це «новий» буде «союзним», оскільки ми побачили на прикладах: Lady Gaga, Katie Ціна і Гвен Стефані. І найголовніша порада полягає в тому, щоб їсти менше, в іншому випадку з такою сливою особою вам доведеться вибрати нову зачіску, так як це вже не підходить - з зайвою вагою з такими пишними зачіски і червоним помадою, дуже легко перетнути лінію при сексуальності стає вульгар.
І це невеликий бонус для тих, хто любить Christina's curls.
І так співачка знайшов її стиль: білі локони. Колір волосся залишився незмінним протягом декількох років, але зачіски змінюються в залежності від настрою Христини (або її стиліст?).
Почнемо з найкращою зачіскою на мій погляд.
Довгий білий волосся (звичайно, перерослі), злегка скручений в творчому розладі і поділений на пасма, косим чубчиком – в цілому, Крістіна виглядає акуратною, милою і сексуальною.
Це зачіска від далекого 2007 року, коли Крістіна ще не згасає щастя, створює її старовинне зображення. Макіяж ідеально підходить для такої укладання.
Те ж саме зачіска, але з довшим волоссям.
р.
Ще одна акуратна зачіска в стилі шпильки, хоча на відновленій Крістіні вона вже виглядає не так ефектно
Варіанти на тему білих локонів в Крістіна величезна кількість:
В один раз, christina wore bangs. Тут я повинен визнати, що ще раз не потрібно: занадто ризикованою була довжина чубчиків.
Ці зачіски Я поставив знак плюса:
Це добре, теж, але вона виглядає як Леді Гага.
р.
Ці зачіски не називаються поганим днем волосся.
3250Р. 3700Р.
Що стосується прямого волосся, на мій погляд, Крістіна теж, хоча ми звикли до неї хвилястого волосся.
Це буде відмінно, якщо вона не виглядала як Katie Ціна.
Цього літа Крістіна повернулася до її рифленого волосся і виглядає дуже свіжим:
Зняти волосся дуже добре для співачки і створити більш строгий образ.
2020602
Але знову, чубчик...
Ця зачіска з повсякденного життя Крістіна є одним з моїх улюблених. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вона гарна з локонів в її хвіст.
На початку огляду ми сказали, що Христина любить експериментувати з волоссям. Позбавляючи її чорно-рожевого волосся в далекому минулому, давайте подивимося на щось нове:
Кошичка à la Юлія Тимошенко
Звісно, вона любила її стільки, що Христина вирішила повторити:
Успіх, але нагадує Гвен Стефані:
Прямий коротке волосся краще залишити для Amelie
І тут вже спробували стилісти:
Якщо він був костюмом, це океї.
(Рівне)
Африканські хвости:
Привіт від '90s:
Отже, щоб підвести підсумки, Крістіна краще відлипає до її старовинного образу – це те, що робить її пізнаваним. Інші спроби «три щось нове» можуть призвести до того, що це «новий» буде «союзним», оскільки ми побачили на прикладах: Lady Gaga, Katie Ціна і Гвен Стефані. І найголовніша порада полягає в тому, щоб їсти менше, в іншому випадку з такою сливою особою вам доведеться вибрати нову зачіску, так як це вже не підходить - з зайвою вагою з такими пишними зачіски і червоним помадою, дуже легко перетнути лінію при сексуальності стає вульгар.
І це невеликий бонус для тих, хто любить Christina's curls.