Деякі люди мають таку чарівність для своїх ідолів, які вони готові зробити все, щоб довести їх любов до них (хоча в більшості випадків ці ідоли ніколи не знають про існування вищевказаних особистостей). Одним з цих проявів є татуювання. Знімок такої улюбленої і непристойної зірки на своєму тілі назавжди робить людину тюрмою ідолу.
Деякі люди вибірки дивовижна! Чому б людина потребує звареного Britney Spears на лопатці? Або банда на чолі з Гаррі Поттером на руці?!
Р
Як завжди, однакові люди популярні – Марілін Монро і Михайло Джексон.
Р
Р
р.
1990Р. 2199Р.
Кількість татуювань, що зображують Король Попу, подвоє після смерті.
3610Р. 4200Р.
3250Р. 3700Р.
Неподалік вище і царя скеля і рол Елвіс Преслі.
р.
Зображень Джокера також мають безліч прихильників тату «зірки». Зауважте, що Джокер є дуже успішним у виконанні Heath Ledger, і фактично ця роль також відігравала талановитий Джек Ніколсон. Але я згоден з більшістю - Він у образі вілли Джокер був неімітований.
3193992
Джек Чорний і його карамельні губки
Також дуже несподіваний вибір: прийняти дитину Brangelina Maddox.
Боно живий.
Шляхетна подоба Селіна Я думаю, що співака буде засвідчена, щоб побачити таку копію себе.
Хак Норріс і його скрабний вигляд. Все, що немає його знаменитої ноги.
Я сподіваюсь на татуювання зеленого дня тимчасовий. Не хочу ходити з таким жахом на спині.
Вболівальник Johnny Depp і Jack Sparrow зокрема і її тіло прикрашений зображенням вихованця.
Я використовував, щоб бути вентилятором Backstreet Boys, але навіть на 13, я б не був примушений тіло з цим.
Боб Дилан.
Херсон
Джессіка Альба
Стінг
Я не впізнаю Мар'яну обережність в цій дивній жінці з пір'ям на голові без фото.
Марилін Мансон є успіхом серед татуювань через його барвистий і пізнаваний вигляд
2581752
Вентилятори різних шоу-повідомлень можуть нанести свої королеви Oprah Winfrey на їх плече.
Принц.
Джек Ніколсон як Джек Torrance, герой культового трилера
Складання Björk.
р.
Gwen Stefani 'Без сумніву' татуювання виглядає мило
Ландшафтний парк Честер Беннінгтон
The Terifying Angelina Jolie. Про нас
Курт Кобайн.
Емінем
Всі перераховані вище квіти! Один божевільний Юлі Робертс вболівальник покрили своє тіло (до її талії) з зображеннями улюбленої акторки. На торсо і руки 56-річного мексиканського Міленко Парцерісса Буковицького 82 (не найвищої якості) тату з портретами Юлії! Він провів 10 років свого життя і близько 2000 доларів. Букович заявив, що він продовжить закривати ноги, спинці та інші частини його тіла з Юлії Робертс. До тих пір, поки він має гроші.
На тату з зображенням ідола спійманий і Меган Фокса, який себе фаворит тисяч шанувальників по всьому світу. На передпліччя актриси до недавнього часу прикрашають образ Марилін Монро, але в кінці квітня цього року татуювання помітно помітило – очевидно, Меган вирішив позбутися від найвідомішої блондинки в світі. На мій погляд, це татуювання не пофарбувала актриса на всіх, але виглядав ірде.
3610Р. 4200Р.
На наступному фото немає нічого спільного з знаменитостями, але я просто не можу допомогти, але показати його. Шукаємо обличчя! Якщо мій партнер татував мій примушений весільний фото на своєму тілі, я б почати думати про розлучення.
, Україна