Selebritis манікюр

У мене є довгі нігті і просто не може жити без експериментів, послідовно один раз на тиждень покриває їх в оригінальних малюнках, викликаючи кольори і багато гальок і кристалів. І тоді я, як коханець оригінального незвичайного стилю, стало цікаво виглядати на нігтях Голлівудських зірок! Чи є вони оригінальні за вибором? Ви боїтеся експериментувати?

На щастя, підбірка, яку я подарую вам, приємно здивував мене і навіть радий. Тож до вашої уваги оригінальні і незвичайні манікюри з знаменитості.

Rihanna була відмічена на вечірці Z100 в Нью-Йорку з яскравими жовтими смайлами на нігтях, що висвітлюють позитивний настрій зірки.
доб.2

Коли ви бачите таку красуню на нігтях, ви дійсно починаєте посміхатися мимовільно.

Співак не зупинився на життєрадісних посмішках і радує глядачів на церемонії «Громми» з іншим шедевром!

Оригінальна ідея з малюнком повторює водяні знаки банкнот!

Завжди яскравий і веселий Katy Perry повернувся до свого дитинства і підкреслив її образ з рожевими зірками на коротких нігтях

На MTV Europe Music Awards. Хік, блиск, краса!

Цей же манікюр виходить на серці. На всіх десятих нігтях співачки влаштовує улюблену і унікальну бренд Russell

Lindsay Lohan, який все частіше бачив в купальнику, вирішив додати той же леопардний візерунок до нігтя.
р.

Манікюр знову порушує про скандал і небалансований психічний стан актриси

На одному з пальців ЛіЛ написав «Фук У», який говорить сама за себе.
128278 р.

Джефферс був оригінальним у своєму виборі і тепер не відрізняється від 44-го президента США, Барака Обама.

Heidi Montag вирішив показати свою глибоку любов для Chanel. Американський співак і актриса пофарбували нігті в логотипі Chanel і пішли покупками в магазині брендів Beverly Hills.

Melody Thornton відомий нам як учасник поп-групи Pussycat Dolls не розумію показати нігті в готичному стилі. Це те, як співак вирішив сяяти на комплекті телевізійного шоу для однієї ночі тільки

Ще один вірний коханець Готичного Леді Гага, як завжди чорний лак і багато блискучих кристалів.

"Британський стиль" від Solange Knowles

Як бонус в кінці статті, серія фотографій від шанувальників Ріанни від дому російської версії зіркового манікюру з водними банкнотами.

Манікюр Ріханни? Про нас

Крок 1. Вирізати з банкнот 10 заготовок для нігтів і клею
р.

Крок 2. З ножичками вирізати все непотрібно.

Крок 3. Потім ми накриваємо ніготь прозорим лаком і дочекаємось до висихання.

Крок 4. Далі застосуйте ще один шар лаку і відразу (не чекайте лаку на суху) паличку застібки.
Р

Все потужне! )