Selebritis манікюр

У мене є довгі нігті і просто не може жити без експериментів, послідовно один раз на тиждень покриває їх в оригінальних малюнках, викликаючи кольори і багато гальок і кристалів. І тоді я, як коханець оригінального незвичайного стилю, стало цікаво виглядати на нігтях Голлівудських зірок! Чи є вони оригінальні за вибором? Ви боїтеся експериментувати?

На щастя, підбірка, яку я подарую вам, приємно здивував мене і навіть радий. Тож до вашої уваги оригінальні і незвичайні манікюри з знаменитості.

Rihanna була відмічена на вечірці Z100 в Нью-Йорку з яскравими жовтими смайлами на нігтях, що висвітлюють позитивний настрій зірки.
Selebritis манікюр доб.2

Selebritis манікюр

Коли ви бачите таку красуню на нігтях, ви дійсно починаєте посміхатися мимовільно.
Selebritis манікюр

Співак не зупинився на життєрадісних посмішках і радує глядачів на церемонії «Громми» з іншим шедевром!
Selebritis манікюр

Оригінальна ідея з малюнком повторює водяні знаки банкнот!
Selebritis манікюр

Завжди яскравий і веселий Katy Perry повернувся до свого дитинства і підкреслив її образ з рожевими зірками на коротких нігтях
Selebritis манікюр

На MTV Europe Music Awards. Хік, блиск, краса!
Selebritis манікюр

Цей же манікюр виходить на серці. На всіх десятих нігтях співачки влаштовує улюблену і унікальну бренд Russell
Selebritis манікюр

Selebritis манікюр

Lindsay Lohan, який все частіше бачив в купальнику, вирішив додати той же леопардний візерунок до нігтя.
Selebritis манікюр р.

Манікюр знову порушує про скандал і небалансований психічний стан актриси
Selebritis манікюр

На одному з пальців ЛіЛ написав «Фук У», який говорить сама за себе.
128278 р.

Джефферс був оригінальним у своєму виборі і тепер не відрізняється від 44-го президента США, Барака Обама.
Selebritis манікюр

Selebritis манікюр

Heidi Montag вирішив показати свою глибоку любов для Chanel. Американський співак і актриса пофарбували нігті в логотипі Chanel і пішли покупками в магазині брендів Beverly Hills.
Selebritis манікюр

Selebritis манікюр

Melody Thornton відомий нам як учасник поп-групи Pussycat Dolls не розумію показати нігті в готичному стилі. Це те, як співак вирішив сяяти на комплекті телевізійного шоу для однієї ночі тільки
Selebritis манікюр

Ще один вірний коханець Готичного Леді Гага, як завжди чорний лак і багато блискучих кристалів.
Selebritis манікюр

"Британський стиль" від Solange Knowles
Selebritis манікюр

Як бонус в кінці статті, серія фотографій від шанувальників Ріанни від дому російської версії зіркового манікюру з водними банкнотами.

Манікюр Ріханни? Про нас

Крок 1. Вирізати з банкнот 10 заготовок для нігтів і клею
Selebritis манікюр р.

Крок 2. З ножичками вирізати все непотрібно.
Selebritis манікюр

Крок 3. Потім ми накриваємо ніготь прозорим лаком і дочекаємось до висихання.
Selebritis манікюр

Selebritis манікюр

Крок 4. Далі застосуйте ще один шар лаку і відразу (не чекайте лаку на суху) паличку застібки.
Selebritis манікюр Р

Все потужне! )