Супутникове насильство

Побутове насильство є явищем часто не тільки в сім'ях простих людей, але і людей відомих. Зловживали чоловіки і дружби. Давайте подивимося, хто відчував домашній насильство і як вони змогли впоратися.

Найвідоміший випадок домашнього насильства – історія Ріханни. Після довгого кварелі, хлопець Кріс Браун кинув співак з автомобіля, збити і залишити на дорозі. Риганна не соромно приховувати її коханця в суді. Коричневий був вироком до 6 місяців правильної праці та небезпеки. На мій погляд, це не достатньо!

2857797

р.

У голосному кварелі, під час якого Snipes потрапив Холлі з такою силою, яка тимчасово гасила в одному вусі. Це було достатньо для актриси, щоб розбити стосунки з скафедерами. Не побажає такого життя і себе.

У скандальних відносинах між Мель Гібсоном та нашим співвітчизником Оксани Григорієвої було обмежено не тільки гучними кварельами. За словами Оксани, Ґібсон колись став настільки жорстоким, що він атакував її, поки вона тримала свою новонароджену дочку. Пізніше Григорієва представила до суду запис, де відомий актор і режисер не тільки озвучив Оксани, а й загрожував її вбити. За словами друзів Григорієвої, кварелі між «солодою парою» часто закінчуються тяжкими пошкодженнями голови та зламаними зубами. Звісно не Мел Гібсон.

7 999 р.

Цей список не буде завершений без Голлівуду. Шаунна Пена. Його 4-річне шлюб з Мадонною закінчився скандалом, коли співачка оголосила ріпаку і побиття коханим. Сон завжди був дуже ревнистим і відомим для відлякування своїх шанувальників дружини. Він також отримав Мадонну, з яким актор зробив страшні речі: подрібнив голову в духовку, побити, і колись прив'язував до крісла і погрожував вирізати її обличчя, якщо вона не зізнається її невідповідності.

р.

Тіна Тернер побили і вибивав протягом 16 років. Співачка постійно збита чоловіком Іке Тернером, який був відомий своєю пристрастю до наркотиків і спирту.

Я використовую для синці. І майстерно замаскувати синці, всі крім тих, які залишилися за вішалка – ці рубці я ще маю.

В кінці Тіна не може стояти і спробувала вбити себе. На щастя, не вдалося намагатися від самогубства, але співачки знайшли сили, щоб залишити чоловіка мудрості. Кілька років тому, загинув Іке, але співачка не доторкнулася.

Одруження Вітні Хьюстон і Боббі Коричневий перетворилися в страшну мрію кілька днів після весілля. Але це було реальною реальністю: Коричневий збиток дружини, через свою несправність співачка мала дві невини. Вітні перенесли приниження протягом 15 років. У 2007 році вона залишила чоловіка, взяла курс психологічної допомоги і лікування наркоманії і почала нове життя.

р.

Не тільки іноземні, але й вітчизняні жінки-целебріті були загиблими для своїх благних чоловік.

Батько другої дитини Крістіна Орбакаїт зламав ніс співачки на одному з соціальних подій, коли він був ревнощом дружини іншому чоловікові. Я думаю, що це не ізольований інцидент у родині Христини.

Чоловік Валерія, відомий продюсер Олександр Шульгін, зловживав дружиною протягом восьми років:

Олександр виправив мене так, що я боївся зробити все. Він побив мене в пурпур, заблокував мене в собаку закриття в зимовому холоді, постійно і непристойний, ізольований.

416234

Перед синцями і синцями співак Ясмин був збитий чоловіком, після чого подав за розлучення. У колонці «природа розлучення» вказали: «контрадикційні відносини».

Р

(доб. 3)