Трохи про Кувейт (31 фото)

Учора на тему: Чому життя хороша в Кувейті.
Я пропоную, що ми продовжуємо розглянути цю найбагатшу країну, яка ванн в олії.
По суті, немає нічого цікавого, немає історії, не існує особливої культури і традицій.
Кувейт - величезний торговий центр в середині пустелі.

З населенням 3,5 млн., тільки 1 млн. громадян. Ці люди не працюють. У цивільній службі працюють 80% Кувейтських компаній. Ось як це буває:

Усі іноземні компанії, які діють в Кувейті, повинні бути сплачені дуже гідну зарплату.

Автор: Приватний випадок від досвіду колеги. Вони найняти Кувейтський працівник на заводі, 10 тис. дол. заробітної плати, а пара індіанців замінити його на пені, тому що Кувейті просто не йде на роботу, і його неможливо вогоньти. Крім того, коли адміністрація потребує свого підпису в деяких документах, вони зателефонують йому додому і попросять йому приїхати до роботи, і він просто відповідей: «Ви повинні, і ви прийшли.» Відповідає їм сплячий, жирний ебать, який не може навіть писати, і просто stupidly puts a cross. В цілому, як мій колега сказав, що більшість Кувейтів є припливними і мереживними жировими людьми, які просто пощастило народжуватися в Кувейті.

Кувейт має хороші закони. Вчора, суд Кувейті засудив місцевий мешканець на п'ять років позбавлення від Еміра Саба (Ахмад) на Twitter. Заборона на критикування еміру занурюється в Кувейтській конституції. В останні місяці Кувейт активно займається бойовою критикою керівництва країни в мікроблогу. У січні місцевий журналіст вирокував два роки для критики Twitter.

Кувейт... вид на зведений район столиці...

Хороші дороги ... Там немає.

Основні розваги добре занурених Кувейтських автомобілів. Ви можете придбати SUV і стрибати на дюні, або придбати спортивний автомобіль і збити в поле. Ви, ймовірно, бачили деякі божевільні арабські дрифт відео онлайн.

В іншому випадку, де вони були відсортовані від нещасного випадку, що вони називають «зіткненням двох психічних сил». Що це було. Після роботи три молодих інженерів Кувейта були їзда додому, які виловили у трафікі. Не думаючи двічі, вони йдуть на місце зустрічі і йдуть на нього, захоплюючи джем трафіку. Нагороджує індійську їзду джипом (Хінду на джип – це круто, це всі ваші величезні сім’ї в Індії роблять легенди про вас, як ви сходженняли в життя). І Бог забідав білого чоловіка, щоб піддаватися такому індуси, він запам'ятає всі пригнічення гордих індійських людей. Інженери розробляються на зустрічі і зв'язуються на далеких індіанців (можна ебать?) Ми перебуваємо в нашій країні, кидаючи себе на боці дороги, індуси керують його lane і блимає далеко в Кувейтіс (на вас трахаються божевільними?) Я водіння в мій lane, я правий, ебать ви, і у мене є джип, я класний індійський. Вони йдуть назустріч один одному і зв'язувати, і ніхто не буде відходити. Brazen і stubborn! Що ви думаєте? Ми побігли в передній частині, щоб незбирався, де був автомобіль. Бинч коней, люди! М'ясорубка! Ви кажете: Про нас «URAAA, 72 незаймана чекають на нас, - сказав Кувейт. «Зі є долею», - сказав індуси, порушуючи голову.

Діловий район.

Спирт повністю заборонений в Кувейт. Вони не продаються на всіх, і якщо вони знаходять його на кордоні, вони можуть відправити його додому. Для жінок немає обмежень. Звісно, місцеві сукні в чорному пакеті.

Житлові квартали, гостьові працівники живуть тут. Кувейт дуже розділений на чверть. Єгиптяни, є індійці, є європейськими. У той же час індіанці не можуть поселитися в будинку, де живуть європейці, оголошення завжди вказують, хто може придбати або орендувати квартиру в будинку. Наприклад, «тільки для американців і європейців». й

Хмари...

193338

Будівництво нового москва.

Кувейт є дуже жирним, оскільки їжа майже єдина розвага тут.

Житлові квартали для гостей дуже схожі на наш.

У Кувейті дуже гаряча влітку, до +50. На багатьох перехрестях є п'яні фонтани.

Трохи про Кувейт (31 фото) р.

Всі автомобілі під авансами. Влітку зубчик погомонав на одну руку відкрити двері, ручки яких повертають гарячими в спеку.

Як Росія.

Ось двори. Немає тротуарів, багато паркованих автомобілів і бруду. Так само, як нам.

Під будинком є супутникові страви, на даху не допускається з якихось причин.

Помилки.

Є багато котів в Кувейті.

Туризм не розроблений тут. Отримання туристичної візи неможливо. Взимку є дуже сильний холодний вітер, а влітку тепла під + 50. До цього додається сувора заборона на спирт і брудне пусте море.

рибалки.

Крабік ...

Риба...

А Кувейт проходив на ринку і бачає пальця на продуктах зацікавленості. Після того, як він знаходиться на спеціальному гостьовому робочому місці і продає сумки.

Це такий чудовий Кувейт.

Одного дня достатньо відвідати Кувейт. Я не хочу повернутися тут.

Я дуже люблю цю картину. Повітряні літаки ВПС США над печінням Кувейтських гілочок. У 1991 році США почали визволяти Кувейт після окупації Іраку. На півночі, іракські сили використовували обсадні тактики землі, настроювання вогню на всі нафтопроводи і підведення нафтових трубопроводів.

3610Р. 4200Р.

Джерело: zyalt.livejournal.com