1763
Немає макіяжу
"Особливості без макіяжу" завжди актуальні і не втрачають теми популярності не тільки в Інтернеті, але і за її межами. Більш ніж один раз я почув, як 18-20-річної дівчинки, шукаючи в іншому журналі, сказав, що без зірки макіяжу просто “не знаючи”, і давайте говорити про глобальну мережу – загалом деякі законності на цьому рахунку. Час розуміти, що знаменитості не боги і макіяж не прикріплюється до них.
Перша частина повідомлення тут vev.ru/blogs/no-make-up-znamenitosti-bez-prikras-chast-1.html
р.
І знаменитості Голлівуду, і наші «нативні» знаменитості дуже часто з'являються без макіяжу і миттєво отримуються на кришках журналів, як «шок» для читачів. Я зустрілася з тим, що ніхто не ідеальний, тому я віддаю, що зірки в звичайному житті не використовують макіяж. Їхня шкіра вже страждає від макіяжу.
Я раджу «мору» вже зношена тема знаменитостей без макіяжу. Я презентую вибір російських і американських зірок за межами «покарань косметики».
Єва Лонгорія
Ума Тюрман
Алла Пугачєва
Сієнна Міллер
Денисе Річардс.
Крістен Стюарт
Нікола Кідман
Юлія Робертс
Глюкоза (Natalia Ionova)
Тіна Кароль
Кароліна Куркова
Софі Ellis-Bexter
Крістіна Акілера
Келлі Осбор
3610Р. 4200Р.
Анна Седокова
Анджеліна Джолі.
Надія Грановська
Наталія Королєва
Шарлетт Йогансон
Гайден Паннет'є
Марин Мансон
У попередньому виданні єдиним чоловіком на списку був Адам Ламберт, в цьому Мансоні. Марілін любить дівчат, не хлопчиків.
Наталі Портман.
Ірина Дубцова
Тира Банки.
риганна
239189
Дженніфер Лопес
850682.
Юлія Савичєва
Альона Свиридова
Джессіка Альба
аюрора
Анна Семенович
Перша частина повідомлення тут vev.ru/blogs/no-make-up-znamenitosti-bez-prikras-chast-1.html
р.
І знаменитості Голлівуду, і наші «нативні» знаменитості дуже часто з'являються без макіяжу і миттєво отримуються на кришках журналів, як «шок» для читачів. Я зустрілася з тим, що ніхто не ідеальний, тому я віддаю, що зірки в звичайному житті не використовують макіяж. Їхня шкіра вже страждає від макіяжу.
Я раджу «мору» вже зношена тема знаменитостей без макіяжу. Я презентую вибір російських і американських зірок за межами «покарань косметики».
Єва Лонгорія
Ума Тюрман
Алла Пугачєва
Сієнна Міллер
Денисе Річардс.
Крістен Стюарт
Нікола Кідман
Юлія Робертс
Глюкоза (Natalia Ionova)
Тіна Кароль
Кароліна Куркова
Софі Ellis-Bexter
Крістіна Акілера
Келлі Осбор
3610Р. 4200Р.
Анна Седокова
Анджеліна Джолі.
Надія Грановська
Наталія Королєва
Шарлетт Йогансон
Гайден Паннет'є
Марин Мансон
У попередньому виданні єдиним чоловіком на списку був Адам Ламберт, в цьому Мансоні. Марілін любить дівчат, не хлопчиків.
Наталі Портман.
Ірина Дубцова
Тира Банки.
риганна
239189
Дженніфер Лопес
850682.
Юлія Савичєва
Альона Свиридова
Джессіка Альба
аюрора
Анна Семенович