Makiage Rosie Мисливецьтон-Білі

“Fox-substitute”, “bee mouth”, “duck” ... як тільки вони не називають британською моделлю Rosie Huntington-Whiteley, яка стала миттєво відомою завдяки affair з “carrier” Jason Statham і зйомки в третій частині “Трансформери”. Кожен лікує її по-різному - Розі є любим, нехайним, або просто лікується як животик. Я дуже схильний до третього варіанту, тому що другий варіант занадто жорстокий. Після перегляду Transformers 3, інтерв'ю з Rosie і її фотографії, я не знайшов нічого, що я можу чіпати. Так, вона не відштовхується від себе - досить солодка, посміхається і відкрита дівчина, так вона затребувана, мила і популярна модель, але її особистість порожній для мене. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Звичайно, є одна річ, яка малює мене в Huntington Whiteley. Наприклад, спосіб сукні і практично завжди натуральний макіяж (і іноді його відсутність), тому що я не схожий на яскраво оформлені дівчата (особливо в повсякденному житті). Я пропоную вам увагу на макіяж Росі, який, на мій погляд, не заслуговує негативного ставлення до неї.

1,1 км Аах! Я просто раджу з волоссям Росі на цьому фото! Прекрасна, красива, колірна гамма! Макіяж також красивий, особливо тонус (шкіра світиться зсередини) і стріли (дуже близько до блакитних очей Россі). Картина хороша, губи моделі виглядають гідно.

2,2 км Смуга макіяжу і смішна зачіска зробила його брудним бізнесом і Rosie схожа на жіночу жінку, хоча вона тільки 24.

3. У «Але-оп, що язик!» Россі не дають відпочинку на лаври Меган Фокса і вінцевий жест останніх плавно мігрованих до нової зірки «Трансформери». Фото дуже нещастя, але макіяж не поганий, виглядає гармонійно з платтям.

4. У Макіяж не видно добре, але він виглядає як це в золотистих тонах, які вже добре (Я люблю такі відтінки). Але зачіска і плаття висить практично до колін (Я перебільшився звичайно, але все ще), я не був дуже вражений. Чи можна було краще.

5. Умань Сім'я на підставку. Так в основному є тільки два знаменитості - Megan fox і angelina jolie. Розі необхідно попросити її другу самоту, «Чи ви будете третіми?» і відразу відповів: «Так, так, так... чому ні?» Ви знаєте, вона гарна. Макіяж ідеально підходить для цієї сукні, Rosie, як сексуальний лісовий німф (якщо будь-який).

19

6. Жнівень О, О, О, О, О. Россі особливо "закривати" в цій сукні. Не поганий. Я, і що точка, що має лука навколо шиї? Я може бути таким невикористаним, але цей бантик дозволений тільки для танцівниці кабарету. Я маю на увазі, це все погано, - це зробити макіяж дуже! Розі дуже підходить для цього способу висвітлення очей і, звичайно, яскравого блиску на губах, що робить її «знімками» трохи меншим. Я також згадую укладку - це чудово!

7. Про нас Я люблю Rosie з чубчиком. Він робить її настільки гарним і милим, що вона відчуває себе як вона 18 і все ще шукає принцесу. Я не оцінив макіяж.

8. У Розі практично завжди хоча б конструктор, але навіть так, вона виглядає чудово. Що її секрет я не знаю ... Чи добре і фотоген? Хороший макіяж.

9. Навігація Макіяж в дусі Victoria Secret - все солодко до неможливості. Здавалося мені, що тіні на очах (право і, відповідно, зліва) відрізняються, хоча це може бути освітлення. У будь-якому випадку я не схожий на макіяж (змія-ігри артистів «Вікторія Секрет» шкода...).

10. Щоб зробити стрілки замість цих тіней краще.

11. Вона так засмагла! Завжди здавалося мені, що будь-який макіяж виглядає набагато краще на засмаглених дівчат, Мисливець-Білілей підтвердив мій погляд. Красивий вигляд (кольор сукні - wow!).

12. Шпони з бантом, брови з будинком ... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. В принципі вона навіть користь від цього.

р.

13.00 р. Смачний макіяж! У нормальному житті це те, як я зроблю, тому я люблю макіяж.

14. Ні, ні. З цим макіяжом Росі є просто протипоказаний до посмішки, хоча це не для мене, щоб судити, що вона може і не може зробити. Не поганий макіяж, але це не добре.

15.00 р. Макіяж просто немає слів! Красивий! Але тепер колір волосся легенів, Розі в перукарні!

16.00 р. Очі Маагонічні, але губи і ніс дали тепла, витримали так добре! Фіолетові тіні чудово!

17.00 р. Тільки зносимо тональний і трохи блиску. Не страшно? Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що це не страшно, як це виглядає.

18 років Прем'єра трансформаторів 3 в Москві. Розі був чарівним, але її макіяж не був до дати. Мені здається, що колір тіней (золото) не поєднується з кольором сукні. Колір волосся, на жаль, різко затемнений (в першій фото набагато краще).

19.00 р. Червона помада, біла сукня і чуттєва блондинка - чоловіки тримати на!