Вінтажний

Урожай наряди мають особливу цінність в модному середовищі. По-перше, ймовірність зустрічі кого-небудь в тому ж наряді знижується до нуля. По-друге, старовинні сукні відрізняються високою якістю і часто виготовляються з рідкісних і невибагливих тканин. По-третє, ви будете згодні, дорогі.

194639

Урожай одяг більш ніж 20 років. І не суперечать маніфестаціям, це не тільки деякі старі поголені сукні, але ті, які відображають стиль їх епоху і продовжують діяти до цього дня. Особлива вартість – сукні відомих дизайнерів – Chanel, Balmain, Valentino, Yves Saint Laurent.

Jennifer Garner В Valentino

Єлизавета Мос З урахуванням

Reese Witherspoon в Dior

Penelope Cruz в Balmain

Знаменитості, які не боїться показати свій унікальний стиль, радо одягати старовинні наряди. Справжній парад старовинних ансамблів можна побачити на червоних килимах найпрестижніших соціальних подій.

Drew Barrymore є частим відвідувачем для старовинних магазинів одягу. У одному інтерв'ю актриса прийняла, що вона збирає старовинні речі і аксесуари, які вона любить носити для релізу.

Цей старовинний червоний і чорний плаття від дизайнера Harley Quinn пішов до Drew тільки $25.

Chloe Sevigny loves збір винограду. Вона була використана для купівлі недорогого, але красивого одягу з дитинства, і все ще віддає перевагу вінтажним нарядам до сучасних колекцій, хоча вона може легко придбати їх. Chloe також відомий тим, що вона не тільки варить в вінтажних магазинах, але також може придбати себе речі або два в друге руки.

Chloe в Yves Saint Laurent

Sharon Stone збирає збір винограду касмерних светрів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Цікавий підхід.

Урожай Versace спідниця поєднується з тим же стрибком з переробленої ангори.

Вінтажне пальто від 20-х років буде виглядати дуже стильно, якщо не для дивної зелені прикраси на голові, яка не впише її на всіх.

Юлія Робертс має колекцію жіночого старовинного одягу. Крім того, актриса стала однією з перших впровадити збірну моду, що з'являються в Оскарі в вечірньому туалеті Валентино в 2001 році. До речі, після чого Юлію завоював у номінації «Краща акторка» і отримала відкриту статуетку.

Зірковий стиліст Rachel Зої любить вінтажний одяг і аксесуари. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це робить свій унікальний стиль.

The vintage Chanel bag - це чудовий додаток до улюбленого бохо-чистого вигляду.

Rachel в збір винограду Pucci плаття

Місоні

Сучасні дизайнерські речі в поєднанні з старовинними аксесуарами - сумка і пояс.

Звичайно, список любителів вінтажних нарядів не буде завершено без Діта фону Тезе. Королева бурлесків відома своїми нарядами в стилі 40-х, але мало хто знає, що ці дуже наряди були створені в 40-х роках.

р.

На червоному килимі Dita воліє тільки старовинні туалети.

Так само, як і в повсякденному житті.

Крістін Девіс не змінює свій екран зображення романтичної Charlotte в житті. Я дійсно не розумію, що актриса wore збір винограду так часто! На мій погляд, це просто зроблено для цих нарядів.

36144134

р.

Emma Watson віддає перевагу старшому одязі. Більшість з усіх, я пам'ятаю старовинну мереживну міні-плаття, в якій актриса shone на прем'єрі пекулярної частини «Харрі Поттер» в Лондоні.

Перший Леді Michelle Обама відвідує Різдво у Вашингтоні. Чорна сукня з шарованої спідниці виглядає просто божественно. Я уявляю, коли я чую слово «звірити». й

442554

Кейт Мос

, Україна

Marisa Tomei в старовинне плаття Charles James в стилі 50-х.

Renee Zellweger в жовтому виконанні джинси Desses плаття в 2001 Оскар.

Каліста Флокгарт.

р.

Kim Cattrall в старовинне плаття джинси Desses

Р

Лілі Аллен

Heidi Klum в збір винограду Galanos

р.

Jennifer Lopez в a $25,000 збір винограду джинси Desses туалет

Юлія Берман

1334871

Kate Bosworth в приголомшливий Chanel плаття

Сієнна Міллер в вечірній сукні від Emanuel Ungaro