Вентилятори Іллі Сааб

Сьогодні кожен знає ім'я дизайнера Lebanese Eli Saad. Але це не випадково. Довгий спосіб піти. Більше 20 років створення казкових колекцій, відмінної репутації та найвідоміших шанувальників. Щоб сказати, що він швидко зламався в модну галузь, ні. Але це було схоже на дихання свіжого повітря в безперервному струмку Armani-Guchi-Versacci.

Він був таким же бордовим платтям, з шикарним оздобленням і прозорим вишитим бодісом без рукавів, в якому Голлі Бурі пішли на статуетку Оскара в 2002 році, зробило ім'я Eli Saab світового бренду.

Анна Кіндрик в ніжній рожевій сукні 2010 року на премію Академії, Весна 2010.

Ібід. Пре-паті. Анна зносила білу сукню з осені 2009 року.

Rachel McAdams в принт плаття в 2010 Оскар. Колекція полум'я як Kendrick.

Aishwarya Rai на червоному килимі, Весна 2010 р.
р.

Актриса одягнена з весни 2011 р. Колекція. Канни.

Миша Бартон на благодійній вечері. Весна 2009 збірник.

Ріанна в 2010 р. Грамати. Сукня з осені 2009 р.

Singer chic червоний напівпрозорий плаття на презентації Music Awards. Осінь 2010 Колекція

Холе Беррі в цій сукні так само добре, як вона знаходиться в Оскар-грані, бургунді. Весна 2011 Колекція.

Sarah Jessica Parker в Квіти, Осінь 2011 Колекція.

Невелика чорна сукня ніколи не була скасована. Колекція осінь 2010.

Міла Куніс в шифонній сукні лаванди. Весна 2011 Колекція.
р.

Особливо для Анджеліни Джолі Путур'є трохи змінив себе. Немає страз, не каміння, ні перо. Але смарагдові сережки і кільце різко гармонізує з платтям.

Christina Aguilera gypure суконь з колекції осінь 2007.

Одне з суконь, які зробляли Beyonce її улюблений путур'єр. До речі, в тій же сукні, Dita Von Teese, starred для Gatsby журнал.

Немає колекції Eli Saab завершена без весільних суконь. Колекція Весна-літо 2011.

Осінь-зима 2011-2012. Ілля Сааб створив найдорожчу сукню в світі. Варто $2,000,000.

Захоплений своїми творами

Маестро.
До речі, ім'я Іллі перекладається як «мій Божий», а прізвище Сааб є важкою, важкою.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное