магія

Зірки - люди, які доповнюються природою для носіння ювелірних виробів. Перш за все, вони можуть дозволити собі. По-друге, їх статус столяра означає все, що найдорожчий і найкращий. Алмазки, емеральди, перли. Рожеві діаманти змішують з світінням зірок і все стає невизначно чарівним. На зв'язках зірок з магією ювелірних виробів під ката.

Якщо кінозірки є богиня, діаманти є богами. Цікаві камені не просто ювелірні вироби. Вони також вважаються тализманами і живими речовинами з власними повноваженнями і характером. Як багато легенд прогулянку камінням і їх персонажів, як багато дивних історій з ними! Не дивно, що любов зірок для ювелірних виробів не ослаблюється. Beoncé, Катерини Heigl, Cate Blanchett, Fergie, Megan Fox, Nicole Kidman, Rihanna – всі вони не байдужі до ювелірних виробів, оскільки вони були в давні часи.

322572

Як це було в Старому Голлівуді?
Алмазки були як легендарні, так як зірки, які їх обурюють. Кожен камінь мав свою історію, розтягуючи іноді протягом століть, і про поєднання легенди і легенди, фільм міф, що ми звикли до асоціації з Старим Голлівудом.

Приклад цього є Elizabeth Taylor. Вона буквально збирала всі задоволення життя, чи це було чоловіка або діаманти. Тексти пісень, а це означає: І здається, що вона любила ювелірні вироби більше - там було більше.

Протягом багатьох років вона збирає колекцію, купила ювелірні вироби на невисоких цінах, намальовані ескізи для ювелірних виробів вона замовлена, і навіть заснувала власний діамантовий будинок. Вона також стала власником першого кар'єра діаманта вартістю більше мільйона доларів.

Грейс Келлі носові діаманти з правою простотою, як щось розміщене в її положенні. Але я любила перли набагато більше. Вона носила діаманти у своїй молоді, а перли після шлюбу. Класичний вибір.

Марилін Монро вкрай рідко wore diamonds в звичайному житті, хоча її назва пов'язана з їх блискучим. «Жінки мають право запалити», - сказав вона, але вона тільки запалилася, коли вона хотіла вразити і вбити всіх. Саме вона прийшла до ідеї оренди діамантів і одягнених суконь, які здавалося б, складаються з одного суцільного блиску. Вона також належить одному з найдорожчих подарунків у світі - "Східний намисто", який дав їй другий чоловік.

Як романтичний Audrey Hepburn був, але вона не може протистояти. Її назва пов’язана з жовтим діамантом «Тіффани», що Аудрі носила з нагоди прем’єри «Бреакс на Тіффані». Це один з найбільших і найдорожчих жовтих діамантів у світі. У вигляді птаха і ще знаходиться у вікні магазину Тіффани в Нью-Йорку. Всі інші дорогоцінні камені Аудрі в кіно були реальними.

Новий час
Багато змінювалися в сучасних умовах. До легенди, пов’язані з ювелірними прикрасами, приходять більш демократична епоха і люди більше не звертають уваги. Навіть один з найвідоміших любителів розкішного Голлівуду Дженніфер Лопес зносить більш дорогі ювелірні вироби, ніж легендарний. Тим не менш, вона має багато з них, і тільки деякі з них пов'язані з особистою історією J. Lo. Іноді Дженніфер втрачає свої ювелірні вироби, а потім знаходить його. Це все.

Але іноді в сучасному світі є необхідність ювелірних виробів з історією, а потім замовити копію деяких відомих ювелірних виробів. Наприклад, алмазна підвіска, що носить Кате Вінслетт у Титані, є копію синього діаманту серця Океан, який коштує 200 мільйонів доларів США, що належить Американському Смітсонському музеї природної історії і був відомий з 1668 року. Усі інші дорогоцінні камені Ката були реальними, але не мали історії.

Побажання демократії не тільки історії ювелірних виробів. Сама прикраса теж стала дешевшою і більш поширеною. Простий рядок перлів. Сережки незвичайної форми. Довгий або великий, обов'язково яскравий, але не обов'язково красивий.

Квіти, птахи, дивні форми, слово - оригінальність, яка призначена для заміни того, що є багато таких орнаментів.
р

Наприклад, ювелірні вироби Sarah Jessica Parker. Яскравий і насичений, ви не можете сказати. І стильний. Але це занадто багато. Не існує запаху відчуттів. Я не знаю чому.

Крістіна Геендрікс також вибрала великі і яскраві сережки. Це жорість, яку вони втратили на тлі її вже жовтого зовнішнього вигляду.

Оздоблення Diane Kruger йде в Diane і її губи. Такі скромні жовто-червоні краплі вічності. Цікаво, що вони мають історію.

Єва Лонгрія. Знову великі сережки, контрастні вигідно з нею плаття. Тільки «коштовно» з якоїсь причини не хочеться їх зателефонувати.
р.

Evan Rachel вибрав скромні алмазні пелюстки. Красиві, без слів. Маленька чорна сукня нагадує мені про Старе Голлівуд. Я думаю, що я приймаю вибір.

Gemma Artenton - чорно-чорний - дуже модний стиль сучасності. Занадто поганий він не блукає.

Мар'яни Керрі дихають шику Орієнту, як вона робить. Красивий. Але не легендарний.

Поява Рожевий, на мій погляд, не підходить для ювелірних виробів. До образу Панскова, алмазні кліпи не йдуть таким чином – вони не тримають на ньому. Тож навіть якщо Рожевий все покривається сльозами, він не перетворить її в принцесу. Все, що ви повинні зробити, щоб ваші плечі.

Селена Гомес підкреслив свою дитячу зовнішність з дитячими ювелірними прикрасами. Всі права.

Zoe Saldana вибрав бурі - пікантний і дуже логічний вибір для її південного вигляду. Але нагадуємо мені більше промінь джунгля, ніж світанку кулі.

Ось ми йдемо. Ювелірні вироби стали запорукою образу зірок. Їх оригінальність і яскравість іноді захоплює саму зірку. І якщо перед тим, як обговорити ювелірні вироби, то вони говорили про жінку і Легенду, то вони говорять про розкіш і творчість. Я не знаю. Після всього, цілком можливо, що дорогоцінні камені, які не мають історії, зараз набувають його в майбутньому, і ми будемо обговорювати ювелірні вироби Сара і Нікола, як ми обговорюємо ювелірні вироби Грейс і Одрі. Залишилося лише п'ятдесят або сто років.