Для двох.

Зірки проводять величезні роялті на дизайнерських нарядах, щоб виглядати повністю, оригінально і неповторно, але атласне, ця унікальність не завжди працює для Хура. Нерідко почав папарцзіювати під гострим оком нашої знаменитості в одному наряді. Є зірки, які мають однаковий смак. Або вони просто намагаються захопити новий сенсаційний наряд від відомих дизайнерів?

Тексти пісень, а це означає: І що відбувається, коли ми дивитися вас і мене.

Дві зірки представляють рожеве плаття Herve Leger, з різницею 24 годин. Кім Кардашян став рожевим нарядом 13 травня 2011 року в партії Майямі Біч. У день пізніше, папарази сексуальні Britney Spears був загострений на червоному килимі в Лас-Вегасі і, oh my God, всі в одній рожевій сукні!

Katie Holmes і Louise Redknapp є загальна любов txedos і різні комбінації. Каті вирішив носити тукседо з Stella McCartney з класичними чорними брюками, але на Louise все ж створення від Stella McCartney, тільки в поєднанні з короткими шортами.

На мій погляд, два зірки виглядають дуже сексуально. До речі, Katie Holmes з'явився в цьому tuxedo перед громадськістю 2 дні до Louise.

Стильний і строгий клояк від Бурариса впав на смак чарівної нареченої, відмінного спортсмена і ромашкоутворювача - онука королева Єлизавета II Zara Phillips і не менш чарівна телевізійна зірка Крістін Блаклі. Зара з'являлася зношеним клоком на фестивалі Cheltenham, а через три дні Крістін вибирає той самий наряд для прем'єри в Лондоні.
Я не знаю, щоб бути чесним, що ми знайшли в цій фальшивій клозі.

Голлі Валансні бренди Pucci для презентації салону McLaren. Погана річ не знаю, що на тиждень раніше Кайлі Мінгога носила те ж саме шик.

Рожеве плаття від Azzedine Alaia ідеально підходить для соціального заходу і навіть для кінних гонщиків, не вірно? Цього літа Тамара Екклесток одягнена в милій сукні, щоб закохатися на своїх конях на гонах Epsom Derby, а раніше (в зиму 2011) актриса Gwyneth Paltrow вишукано забарвлюється в тому ж наряді на соціальному заході в Швейцарії.

Kate Middleton купив Reiss's £ 175 плаття для зустрічі з Кодом Обамою і не помилився в її виборі, наряд дійсно виділяв її славний малюнок дуже добре. Тексти пісень, а це означає: І всього за кілька днів пізніше, Лідія Яскравий була плямистий в подібному папаразиці новийкомер!
Одягнена Жінка Голий чоловік

І, нарешті, відеозвіт наших знаменитостей в подвійних нарядах!