Ви ризикуєте носити це?

Я ніколи не втомився сказати, що людська уява безмежна. Іноді ми приїжджаємо з цим - навіть подивимося страшно, а іноді доторкнутися. У той же час фантазія безмежна в всьому, що оточує нас, навіть в питаннях взуття, тому я презентую вашій увазі невеликий вибір незвичайного взуття. Ви ризикуєте придбати один? Або вони бояться, що вони не оцінять ці красиві (і іноді не так) твори мистецтва «шо»?

Ізраїльський дизайнер Kobi Levy пропонує кілька варіацій на тему взуття
Наприклад, туфлі знімки:

252.50096

Наступна модель я точно не зносила, але ідея і виконання заслуговують свою частку похвали, адже модель виглядає дуже реалістично. Коли я побачила його, я чесно думав, що це жувальної гумки.

Бананове очисне взуття

Ця пара Toby взуття була натхненна гумовими ляльками.

, Україна

І ця модель називається "Жіноча взуття", і вона виглядає дійсно страшно.

Модель «Блондин Амбіція»

Р

Як дитина, ви можете їздити з пагорба, попередньо сходження сходів.

Модель "Мау" - в принципі виглядає дуже зносний, хоча б для любителів довгого носа

Взуття для собак.

"Подвійне взуття"

Наступне взуття було виготовлено німецьким дизайнером взуття ім. Іриса. Я дивлюся (навіть страшно сказати), що надихнула її створення такого взуття?

Цей Iris також пропонує носити, як взуття, це життєрадісна фотографія, але на ногах вона виглядає досить цікаво.

На цій темі вона майже все взуття.

Щодо пропонуються шкарпетки фольги.

Р

Волохаті ніжки дуже добре підходять для волохатого взуття, так що гармонія була... Це лише ідея автора, але вже викликало бурю різних емоцій на просторах всесвітньої мережі.

Eelko Moorer пропонує взуття для Бетмена, які прийдуть в зручний час, якщо немає ніде, щоб сидіти на громадському транспорті:

6746097

Таке взуття від Аа Петровича з Боснії не тільки виглядає досить привабливо, але вони, ймовірно, навіть досить зносні.

Звертаємо вашу увагу на «Кросбокси» або «Кросбокси» – загалом, зателефонуйте, що потрібно.

Ми кладемо їх на ноги і пливемо!

7077698

Людина, яка придумала цю фантазію, занадто перебочений, на мій погляд.

Ви не можете піти в такий спосіб, якщо ви навіть можете пройти через них.

Ви хочете, щоб ваші підбори були не «звичайні», але всередині? Тут ви йдете.

Вони не швидше за все носити, тому що вони виготовлені з глини.

р.

51896

Взуття з повітряними кулями, хоча невикористані

Ум, є те, що я розумію для любителів всіляких ремонтів?

Я завжди маю вихованця, щоб я не повертався додому.

Фото: www.virtualshoemuseum.com