Britney і її голова

Britney Spears є великим вентилятором головки. Не дивно: співак в один раз був настільки промив, що тепер вона повинна носити розширені косметики. Але якщо на концерті це углінес стилісти можуть дати більш-менш гідний вигляд, то для кожного дня протягом трьох годин класти волосся зірки не працює. Після того, як Britney кілька разів «повернути» кріпленим волоссям, вона стала більш рудентною і зараз практично не йде зовні без шапки або шапки. Елементар, Brit: це все про капелюх)

Це Растаман не добре. Хтось усвідомив його і розтягував свою руку, щоб зняти її.

У «пошті» ковпачок на блондинці Britney дивиться дивно добре. Але я знаю, як некомфортно це: таке заголовок і прагне пересуватися в очі.

Britney є великим вентилятором ковбойських капелюхів. Я повинен визнати, що вони підходять її. І син її теж.

, Україна

І ось варіант не зовсім вдалого поєднання ковбойської шапки з хутром півкулі

Габаритний зображення

І це щось незрозуміло. Супер елегантний капелюх і нічний одяг метелика, доповнений крихкими колготкими. Я сподіваюся, це одне з живих зображень Britney, не її повсякденного стилю.

Цирк є основним елементом циркулярного зображення, в якому Brit з'явився в кліпі "Circus". Гламур! Britney починає коригувати ...

р.

Не було фонтану.

І ось вона здійснила її занадто пізно, тому вона була сумною. Не вдалося Sherlock Holmes пропустити.

990 р.

Особисто, мій погляд, що Brit найкраще подається маленькими капелюхами з вузькими запасами. Доповнять щоденний вигляд шортами і футболкою.

79659,000

...але не з нижню білизну і вишиті сорочки!

Співачка не обходить всіляких шапок. Все залежить від кольору і стилю.

5653022, Україна

Здається, що зірка не захоплена про стиль «військової». І на капелюхі, очевидно, якийсь худий слово.

Britney є моряком

Britney - випадковий-дівчина

Чим краще захистити голову на пляжі, ніж бейсбол?

Інша кришка ...

Britney хороший при носінні шапок. Так набагато краще, ніж ходьба так:

або так.