Роберт Патинсон

Це було одночасно, так як ніхто не писав про сквош. Я хочу виправити це непорозуміння :. Я змогла дізнатися, що десять речей Роб не думає про своє життя без. Виявилося, що більшість з них є нудним і банальним, як і Роберт Сам.

1990Р. 2199Р.

1,1 км Едвард Кульлен: Це такий цікавий персонаж. Яка залізниця: 109-річний чоловік зачаровує в тілі 100-річного хлопчика і... Три рази LOL!

2. Собачі. Я відчуваю сильний емоційний зв'язок з собакою. У нас є повна гармонія і розуміння з ним. ... Omaigat, це не той хлопець зоофілом?

3. У Крістен Стюарт. «О, я не знаю, що говорити про неї... Вона класна... Я знаю, що вона була дуже хорошою акторкою (LOL знову), а потім коли я бачив Into the Wild, я визнав її з іншого боку. І емоційний зв'язок з Крісом кабачками не говорить, для цього є собака.

4. Вода. Чи можна жити без води? Але Роб не просто потрібно пити. Його знаменита зачіска “морінг в хати” він так: рясно замочує голову водою і висихає її в вітрі. Економічний хлопець, однак: не витрачається не тільки на інструменти укладання, але і на гребінці.

462182

5. Умань Як дитина, всі мої сестри 12, одягнені мене в сукні і під назвою Claudia. Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааанаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Це сестра Роба, співак.

6. Кар'єра. Іноді я думаю, "Я хворий цього фільму", а потім я уявляю себе стоячи в магазині продаж взуття, наприклад, і я розумію, що я не так погано - добре, губа хлопець не завадить.

р.

7. Про нас Охорони. Я боїться щось станеться на вулиці. У разі, якщо я потрапив на автомобіль або атакував божевільні стежки. Коли у мене є охоронці безпеки навколо мене, я відчуваю себе набагато спокійніше, що означає, що може бути хворий деякі любителі.

8. Гроші (х-х) «Я зробив свої перші гроші, коли я був 10 років продажу газет. У той час я був 15, я не можу це зробити без стабільного доходу. «Мені дає вам впевненість», - відкрився Америка.

р.

9. Стилист. Після того, як я вирішив виділитися, вирушив в найближчий бутік і вибрав найстильніші і незвичайні речі на мій погляд. Я думав, «Ой мій Бог, я бачу, як повну ідіот». Так я думаю, що одяг повинен бути підібраний стилістом... розповісти мені, хто він і я буду вбити цей чоловік.

10. Поцілунки. «Поцілунки це найкращий спосіб отримати разом з людиною, коли ви не знаєте, що сказати» – добре, поцілунки цього хлопця.