1048
Фото наборів Голлівуду
Можливо, деякі з нас знають ім'я Мері Марка, який фотографував Голлівудські набори більше 40 років. Як мінімум один раз в її житті, але ми все ще побачили хоча б одну з її творів (особливо так як вони без підвалів шедеврів) ... так... її головна тема – «оцінка актора», яка вона завжди хоче... Ну, побачимо, що ми тут... зі суть ;
Джек Ніколсон не вказує пальця на мене, але страшно думати про це.
Пилін Хоффман: «Най секретний актор світу»??) є, ймовірно, squirrel зображування ... :D
Денніс Хоппер ... Я пам'ятаю його, граючи курку в Easy Rider ... а потім... така смужка і суть в очах... дивовижна...
р.
Джефф Bridges (same story) ... здорове волосся ... Я завжди був...
Памела ... ні, немає сюрпризів. ?
Марлон Брендо ... мух не зашкодить... Незважаючи на те, що обличчя...
Джонні Депп! Скільки я люблю цей актор!
Sarah Jessica ... Що таке її... Паркінг перетворений) так ... тонкий і підійшов.
Бенікіо дель Торро ... це десь в Аргентині він жартував... курить... і обіцяє кинути.
Роберт Downey portrays "downey" перед камерою...
91424818
Тим Буртон, джентмен!
Брад Пітт (Я не впізнав його на всіх!)
Джим Каррі ... з серйозним обличчям і прапором... серйозно, тільки я намальовую до іржіючої таржі на очах його кислої шахти? :D
... І тоді ж і не менш популярний. У сукнях з помадом, в ванну та інших шарм... АБО ЗАРАЗ
Р
1990Р. 2199Р.
Р
Так що ми думаємо про цю поведінку, дівчинки і хлопчиків?
Джек Ніколсон не вказує пальця на мене, але страшно думати про це.
Пилін Хоффман: «Най секретний актор світу»??) є, ймовірно, squirrel зображування ... :D
Денніс Хоппер ... Я пам'ятаю його, граючи курку в Easy Rider ... а потім... така смужка і суть в очах... дивовижна...
р.
Джефф Bridges (same story) ... здорове волосся ... Я завжди був...
Памела ... ні, немає сюрпризів. ?
Марлон Брендо ... мух не зашкодить... Незважаючи на те, що обличчя...
Джонні Депп! Скільки я люблю цей актор!
Sarah Jessica ... Що таке її... Паркінг перетворений) так ... тонкий і підійшов.
Бенікіо дель Торро ... це десь в Аргентині він жартував... курить... і обіцяє кинути.
Роберт Downey portrays "downey" перед камерою...
91424818
Тим Буртон, джентмен!
Брад Пітт (Я не впізнав його на всіх!)
Джим Каррі ... з серйозним обличчям і прапором... серйозно, тільки я намальовую до іржіючої таржі на очах його кислої шахти? :D
... І тоді ж і не менш популярний. У сукнях з помадом, в ванну та інших шарм... АБО ЗАРАЗ
Р
1990Р. 2199Р.
Р
Так що ми думаємо про цю поведінку, дівчинки і хлопчиків?