Самі тоновані і закачані шлунки Голлівуду.

Літо в повному гойдалці і багато хто вже побував на пляжі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але це правда тільки для деяких обраних богів. Більшість нас не вистачає мотивації і волі. На щастя, навіть якщо ми не досягнемо бажаних результатів, це не буде нічого особливо страшного для нас. Але зірки набагато складніші. Шукайте великі 365 днів на рік, за які вони роблять багато грошей. Звертаємо вашу увагу на найбільш підходящі і закачані дзвіночки Голлівуду.

1,1 км Риганна! Який чудовий абс! Ri виглядає приголомшливо в купальнику.

доб. 2

2,2 км Я не люблю Бруклін Декер в цілому, але мій шлунок виглядає досить добре.

3. У Supermodel Alessandra Ambrosio просто має виглядати відмінно в бікіні. Проживала до моїх очікувань. Прес-реліз

4. У Великий екран зірка Megan fox виглядає дійсно добре на пляжі.

409468

5. Умань Натисніть Heather Graham виглядає 8 з 10, вона добре.

6. Жнівень Хіларі Лебідка здається в тренажерному залі багато.

7. Про нас З якоїсь причини я думав, що це не худий. Але в цій картині дуже зрозуміло, що Kate дійсно тонкий. І вона абс є великий.

8. У Я ніколи не думав, що Келлі Роуланд був таким м'язовим. Вона виглядає дуже добре. Я відразу хотів піти в фітнес клуб.

475314

9. Навігація Sienna Miller також виглядає дуже милий в цьому рожевому купальнику.

10. Найкраща в цій колекції є пресом Miranda Kerr.