Ніщо особисте, просто бізнес.

Я думаю, що багато про гроші останнім часом. Неважливо, якщо ви є бізнесменом або ні, ми всі безперечно в світі ділових відносин. І ми не можемо звідти. Але для того, щоб перетворити свої ідеї в реальність, вам потрібна ідея і натхнення. Але навіть зірки мають проблему з цим. Якщо ви також маєте складний період у сфері грошових коштів, я пропоную вам натхнення у фінансовому секторі. Голлівуд.

Хочу подарувати вашій увазі 7 класичних фільмів про великі гроші, про бізнес, про те, як зробити і як не зробити. А актори, які асоціюються з багатими і потужними прототипами (найбільше завжди) своїх героїв. Якщо ці люди надихнули зірки, вони не залишать нас байдужими. Фільми, як кажуть, "за весь час".

Почнемо зі свіжими.
1,1 км Соціальна мережа (2010). В принципі головним значенням фільму є те, як зробити багатоповерховий долар для того, щоб не втратити друзів. Молода і починається.

Для відтворення мільйонера Марка Закерберга був відзначений молодим та талановитим Єссе Ейзенбергом.

До речі, багато хто все ще плутають його з реальним Zuckerberg. Найпопулярніші тапочки від Mark's
Ніщо особисте, просто бізнес. 295 р.

Подруга, який не був однозначно кишеним за гроші, грає Андрій Гарфілд.

Ну, без Тимберкули, ніде.

Резюме фільму (трайлер)

2. Вулиця стіни (1987). Поверніть трохи. Яскрава плівка, яка моральна, що жито не завжди добре.
3610Р. 4200Р.

Молодий і амбітний Wall Street брокер був відтворений молодим Чарлі Шен.

Але Гордон Хак, який присвятив всім тонкостям молодого брокера, грали Михайло Дуглас.
Ніщо особисте, просто бізнес. Р

Ричард Ґер.

Причепа для неї.

У 2010 році випущено другу частину «Вал-стріт: Гроші не сну». Гордон Гук, з тюрми, буде навчати ще один молодий брокер. Михайло Дуглас знову грає, але Чарлі Шен вже кинув. Новий студент грає Шиа ЛаБеуф.

Давайте перейдемо.
3. "Авіатор" (2004). Наступний морал ніколи не боїться великих хлопців. Ця біографія розповідає про життя і становлення американського мільйонера Howard Hughes.

Роль мільйонера зірвав Леонардо DiCaprio. Він мріяв про те, що він був 20, коли він прочитав книгу про гуґи і надихнув його.

Яка жаха сама.

Ну, не жінка. Роль Катерін Хепберн грали Cate Blanchett, хоча Nicole Kidman спочатку заявлений. Кейт мав ревізити 15 фільми Hepburn, щоб прийняти свій стиль.

Катерін Hepburn.

Чи можна бути ніколь.
Ніщо особисте, просто бізнес. р.

Трейлер англійською мовою.

4. У Купальник щастя (2006) Ми завжди віримо в себе. Батько, який знайшов себе в дуже складній життєвій ситуації, доведений до себе, сина і всіх навколо нього нічого неможливе. Що таке, щоб бути гордим. Фільм на основі абсолютно реальної історії.

Роль Кріса Гарднера, пізніше успішного брокера, який грає блискучий актор Will Smith. До речі, реальний Гарднер, з яким все відбулося, з'являться в останні кадри фільму.

Син Гарднера, Крістофер, був відтворений сином Віла Сміта, Яден Сміт. І ми знаємо, що Він майже подарував своїм дітям показати бізнес.

Кінопричіп

5. Умань Джеррі Магуре (1996) Морський морал - ходити міцно на вашому шляху без повороту в будь-яку точку. Ця історія спортивного агента і просто талановитий хлопець Джеррі Магуре завоював серця мільйонів. Це те, що фільм показує речі, які ви почуєте і дивитеся щодня, але тут вони привозять до тебе.

Я думаю, що це найбільша роль Tom Cruise. До речі, він особливо переглянувся на Сході, я не знаю, що це пов'язано з.

Як була запрошена улюблена дівчина головного героя Доброго, Рене Зеллвегер. вона єдина акторка, яка не буде муфтою з Cruz. На жаль!

Трейлер

6. Дитина Бум (1987). Мораль - якщо ви дійсно хочете, ви можете мати дітей і бути успішною жінкою.

Ви можете викликати цей фільм підручник для жінок з дітьми. У принципі салібріт також є доказом цього.

Головний бізнесмен виконав Діане Кетон.

І роль д-р Джефф Коопер зірвав Сам Шепард.
511797

Займали лише телевізійний причіп.

7. Пірати Силіконової долини (1999). Останнім моральним є те, що конкурс завжди хороший і сприяє розвитку. Великий фільм показує боротьбу двох компаній, сьогодні світові гіганти: Apple і Microsoft. З огляду на те, що боротьба між роботами і воротами знаходиться на вершині, їх приклад є ще більш актуальним сьогодні, ніж 10 років тому.
На фото актори несуть схожість на їхні прототипи.

Apple власник Стівен Робота ...
194468

... грали Ноя Вайл.

І Bill Gates ...
737129

... Антоній Михайлович Холл.

Трейлер