Ми всі бачили

Зустрічайте на Aura Tout Ву, що означає «неде інше». Це не просто назва 1976 р. Французька комедія з П'єром Річардом. Це як французьке дует дизайнерів, які не рекламують свої реальні імена, приховавши за загадковим Аура ву.

Звичайно, ніхто з нас не почуло їх безпечно, якщо не для співпраці цих хлопців з королевою протоки леді Гага. Так, більшість божевільних костюмів співачки є їх роботою. На Aura Tout Vu займалася виключно дизайном одягу для сценічних виступів Gaga, але пізніше вони вирішили принести свій унікальний стиль до мас. Я пропоную познайомитися з найновішими колекціями весна-літо 2011 року, представленими на Паризькому тижні моди, мишею та натхненням якого було, звичайно, невідомий Гага.

Дім Карт жінки. Цей одяг повинен носити всі покерові вентилятори.

р.

Жіночий ляльковий шоу. З такими еполетами ви можете заблокувати будь-який загальний пояс!

Чоловіча жінка. Великий наряд для карнавалу або трагедії

І це, очевидно, гібрид Сніжної королева і Pippi Long Stocking.

Куряча жінка

94460310

Чи є це така гламурна газова маска, або маска Diablo з гри тієї ж назви... Я не знаю, що дизайнери хотіли сказати з цим костюмом.

Це повинно бути богиня горіхів кешью.

Придбайте, ці маленькі горіхи на руках моделі нагадують бджоли!

Я знаю, що я надихнув. У подібному заголовку був хлопець у відео Lady Gaga "Alexandro"

Жіночий стегозавр

401310

Неста жінка

176294

Звичайно, це повинно виглядати як давньогрецькі сухарики – німфи дерев

р.

Людина-павук

р.

Це Knight Templar від On Aura Tout Vu. Він буде виглядати чудово поруч з жіночим стегосауром.

Це, очевидно, наречена На Aura Tout Vu.

Жіночий одяг

Повітряна жінка

А ось «кухти торжества» - таємничий дует на Аура Тут Ву

Особисто я люблю їх створення, як не спинитися. Так багато уяви інвестуються в кожен образ, який неможливо передати ці квазі-платни без уваги на них. Звісно, тільки трансвестит і Леді Gaga ризикують носити це, але кожен може виглядати і здивує.