Ми всі бачили

Зустрічайте на Aura Tout Ву, що означає «неде інше». Це не просто назва 1976 р. Французька комедія з П'єром Річардом. Це як французьке дует дизайнерів, які не рекламують свої реальні імена, приховавши за загадковим Аура ву.

Ми всі бачили

Звичайно, ніхто з нас не почуло їх безпечно, якщо не для співпраці цих хлопців з королевою протоки леді Гага. Так, більшість божевільних костюмів співачки є їх роботою. На Aura Tout Vu займалася виключно дизайном одягу для сценічних виступів Gaga, але пізніше вони вирішили принести свій унікальний стиль до мас. Я пропоную познайомитися з найновішими колекціями весна-літо 2011 року, представленими на Паризькому тижні моди, мишею та натхненням якого було, звичайно, невідомий Гага.

Дім Карт жінки. Цей одяг повинен носити всі покерові вентилятори.

Ми всі бачили р.

Жіночий ляльковий шоу. З такими еполетами ви можете заблокувати будь-який загальний пояс!

Ми всі бачили

Чоловіча жінка. Великий наряд для карнавалу або трагедії

Ми всі бачили

Ми всі бачили

І це, очевидно, гібрид Сніжної королева і Pippi Long Stocking.

Ми всі бачили

Куряча жінка

94460310

Чи є це така гламурна газова маска, або маска Diablo з гри тієї ж назви... Я не знаю, що дизайнери хотіли сказати з цим костюмом.

Ми всі бачили

Це повинно бути богиня горіхів кешью.

Ми всі бачили

Придбайте, ці маленькі горіхи на руках моделі нагадують бджоли!

Ми всі бачили

Я знаю, що я надихнув. У подібному заголовку був хлопець у відео Lady Gaga "Alexandro"

Ми всі бачили

Жіночий стегозавр

401310

Неста жінка

176294

Ми всі бачили

Звичайно, це повинно виглядати як давньогрецькі сухарики – німфи дерев

Ми всі бачили р.

Людина-павук

Ми всі бачили р.

Це Knight Templar від On Aura Tout Vu. Він буде виглядати чудово поруч з жіночим стегосауром.

Ми всі бачили

Це, очевидно, наречена На Aura Tout Vu.

Ми всі бачили

Жіночий одяг

Ми всі бачили

Повітряна жінка

Ми всі бачили

А ось «кухти торжества» - таємничий дует на Аура Тут Ву

Ми всі бачили

Особисто я люблю їх створення, як не спинитися. Так багато уяви інвестуються в кожен образ, який неможливо передати ці квазі-платни без уваги на них. Звісно, тільки трансвестит і Леді Gaga ризикують носити це, але кожен може виглядати і здивує.