Не знаю, що раптом мене охопило - я скачав з торрента мультфільм з дикою назвою "Рокерські миші", і пару серій "Черепашки-ніндзя", із задоволенням дивився, сміявся, жував піцу (разом з черепахами), включив улюблений Radiohead (миші - це рокери!) і зрозумів... Ні, великим дівчатам вже не личило морочитися з тваринами. Я хочу велике мускулисте чоловіче тіло.
Хто у нас там є?
Згадав відомий інтернет-мем:
"Я Людина-павук - павутина з моїх рук!
Я Чоловік - Кажан - похмурий, жорсткий хлопець!
Я – Росомаха, неголена нехлюйка!
Я Капітан Америка – у всіх істерика!»
Отже, Людина-павук і далі за списком. А дівчата будуть, як без дівчат. Адже краса врятує світ.
1) Так, Людина-павук
У світі - Пітер Паркер
Параметри:
Зріст: 178
Вага: 76
Колір волосся: каштановий
Колір очей: коричневий
Одного разу звичайного хлопця вкусив павук, і він сам перетворився на павука (його мама в дитинстві говорила: не чіпляйся до бездомних тварин!). Я пошила собі костюм з синьо-червоної ганчірки, досить стильний і підкреслює м'язи. І врятуймо місто від зла. А вороги у Людини-павука все ті ж: Ящірка, Гриф, Пісочна людина, Зелений Гоблін та інші.
У ролі надзвичайного стану виступив Тобі Магуайр...
… і його дівчина – Кірстен Данст, яку я ненавиджу.
2) Бетмен
У світі – Брюс Вейн
Параметри:
Зріст: 188
Вага: 95
Колір волосся: чорний
Колір очей: блакитний
Похмурий, кремезний чоловік з косим сажнем на плечах, сміливою щелепою і войовничо стиснутими кулаками. Навіть латексний костюм з вушками і дощовик його не псує. А його ворогами є суцільні психи – Пінгвін, Джокер (Божевільний Капелюшник, Календарна Людина, Король Годинників, Опудало, Сорока, Ганчіркова лялька, Людина-зебра, Отруйний Плющ... – Божевільний будинок відпочиває). Чому так серйозно?
Бетмен свого часу був екранізований Тімом Бертоном і Крістофером Ноланом і зіграв:
Майкл Кітон
Вел Кілмер
Джордж Клуні
Крістіан Бейл
3) Кішка
Світ: Терпіння Philips
Вона приголомшливо красива в обтягуючому латексному костюмі - її грації і стрункості можна тільки позаздрити.
Одного разу Жінці-кішці випала нагода стати:
Холлі Бері
Шерон Стоун
4) Супермен
У світі – Кларк Кент
Власне, з нього все і почалося. У 1938 році вийшов перший журнал коміксів за його участю. Супермен відрізняється невразливістю, суперсилою, здатністю літати і розвивати неймовірну швидкість, і так далі з «джентльменського набору» супергероя. А ще кажуть, що він має неймовірні розумові здібності. Про Супермена знято ряд фільмів, створено купу мультфільмів і відеоігор.
Фільм Супермени:
Том Веллінг
Дін Кейн
Брендон Рут
А Диво-жінка – дівчина Супермена
Він одягнений у синьо-червоно-золоте боді, стильні чоботи, а "на лобі у нього горить зірка".
5) Капітан Америка
Світ: Стівен Роджерс
Персонаж хоч і не досить відомий в нашій країні, але дуже колоритний. Стів Роджерс був хворобливим молодим чоловіком, якому вкололи своєрідну сироватку, він став «тріумфом еволюції» і був зобов'язаний допомагати американським військовим «здійснювати справедливість». Якось так.
Кріс Еванс
6) Залізна людина
Світ: Ентоні Едвард Старк
Параметри:
Зріст: 185 (без броні)
Вага: 102 (без броні)
Колір волосся: чорний
Колір очей: блакитний
Чарівний Роберт Дауні-молодший