Хто ми маємо?

Я не знаю, що раптом прийшов через мене – я скачав з мультфільмів торрента з дикою назвою «Міце-рокери», а також пару епізодів «підлітка ніндзя черепахи», я дивився на задоволення, сміхався, пошита піца (але з черепахами), перетворилася на улюблену радіоголову (мице скеляри!) і реалізовані ... немає, великі дівчата з тваринами більше не повинні мені з. Я хочу великий, м'язовий чоловічий тіло.

Хто ми маємо?

Я пам'ятаю знаменитого інтернету:

«Я Людина-павук, сайт рук!»
Я Чоловік - бат - похмурий сильний чоловік!
Я Вольверин, неголені slob!
Я капітан Америка, кожен гістеричний!

Так, Людина-павук і за її межами. І дівчата будуть любити не дівчат. Оскільки краса врятує світ.

1) Так, Людина-павук.

У світі - Пітер Паркер

Параметри:
Зростання: 178
Вага: 76
Колір волосся: коричневий
Колір очей: коричневий

Він сам перетворився в павутинку (мою мамою сказав як дитина: не зморожувати бездомних тварин!). Я зробив собі костюм синього і червоного тканини, досить стильний і підкреслюючи м'язи. І врятує місто від зла. І вороги Людина-павук все ще ті: Лазард, Vulture, Sandman, Green Goblin та інші.

PE від Tobey Maguire ...

...і його подруга є неяскравий Kirsten Dunst.

2) бетмен

У світі - Брюс Wayne

Параметри:
Зростання: 188
Вага: 95
Колір волосся: чорний
Колір очей: синій

похмурий сильман з косою кіптявою в плечі, ліфчикової лінії його підборіддя і з мілітантно приглушеними фістами. Навіть латексний костюм з вушками і клоаком не зіпсує його. І своїх ворогів повні з психосом – пінгвін, Джокер (Mad Hatter, Calendar Man, King of Clock, Scarecrow, Forty, Raggy Лялька, Man-Zebra, Poison Ivy ... – божевільний відпочинок). Чому так серйозний?

Бетмен був знятий Тим Буртон і Крістофер Нолан і грав:

Михайло Кетон

Вал Кільмер

до 1 2 3 4 5+

Джордж Клоні.

Християн Бале

(3) Жінка кішка

Габаритний зображення

У світі: Патіенс Філліпс

Чудово добре в щільному латексному костюмі - її витонченість і стрункість може бути загиблим.

В один раз жінка кішка:

Голлі Бурі.

Шарон камінь.

р.

(4) Супермен.

У світі - Clark Kent

Ось де все почалося. У 1938 р. опубліковано перший комічний журнал з його участю. Супермен відрізняється вразливістю, суперпотужністю, можливістю літати і розвивати неймовірну швидкість, а так далі від «діючого набору» супергерої. Він також сказав, щоб мати неймовірні розумові здібності. Про Superman зробив ряд фільмів, створив пучок мультфільмів і відеоігри.

Супермен кіно:

Том Оздоровлення.

Декан Кане.

Р

Брендон Рут.

Чудова жінка є Супермен подруга.

В'язує синьо-червоно-золотий корпус, стильні чоботи, і «зірка опіків в лобі. й

(5) Капітан Америка

У світі: Стівен Роджерс

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Стів Роджерс був хворим молодим чоловіком, який ін'єкційував певною сироваткою, він став «визначення еволюції» і зобов'язаний допомогти військовим «до правосуддя США». Щось таке.

Афіша Оман

(6) Залізний Чоловік

У світі: Ентоні Едвард Старк

Параметри:
Зростання: 185 (без броні)
Вага: 102 (без броні)
Колір волосся: чорний
Колір очей: синій

Charming Роберт Downey Jr.