Кількість літа

Сонце, піщаний пляж, солона морська вода, прогулянка під місячним і море позитивних емоцій – це всі смаки літа.

З кожним роком ми працюємо над тим, щоб заощадити гроші на довгоочікуваних зустрічах з теплою літом і насолоджуватися нею в повній мірі. Я, ймовірно, не намагався важко і працював в цьому році, і, на жаль, не був відслужений можливістю плавати в солоній воді, засмагати під теплими сонячними променями і «волосся» весь день на піщаному пляжі, і отримати високий від нічого. Тому тепер я в міській джунглі під незграбним сонцем і в будь-який спосіб завоював всі зірки, які відпустять в різних курортах.

Давайте, звичайно, будьте ревніми разом. І хоча б куточок наших очей буде виглядати в іншому місці!

Почнемо з Michelle Rodriguez, який не може жити без серфінгу і дайвінгу! Коли вона прибула на острів Форментера
Р

Її вміння тримати на дошці посмішки.

Ми повинні оплатити приплив до Michelle для смішних "обличччя", які вона показує на кожному рейсі в мирне море. Краса ...

Гаваї... як сниться переживати весь смак свята в Гаваї!!! Але тепер я можу бути щасливим для Megan Fox і Brian Austin Green, які пішли там цього літа.

Брайан романтичний, продуманий вигляд і повна сувага від шумного світу.
637650 р.

Хлопці мають багато задоволення разом, ми можемо тільки щиро радіти їм!

Гаваї стала символічним святом для закоханих, адже в 2010 році тут було те, що весілля закоханих відбувалися у строгій таємниці!

Давайте пам'ятати, що це було...

Agree, Meghan як ангел в цьому простому, але дуже красиве плаття!

Чарівне місце для чарівного весілля!

Продовжуємо наш відеоспостереження свят знаменитостей ще одну «солоду пара» Селену Гомес і Джастін Бібер.

Молоді любителі вирішили провести спільне свято на Гаваї

Тендерні відносини...

пристрасть

Активний відпочинок є досить вигідним для молодих і швидко прогресуючих відносин.

Кані Захід у рамках фестивалю Cannes Film Festival у Франції
15551р.

р.

Де він був пізнішим, від нашого огляду, на балконі з французькою акторкою та моделлю Virginie Maury.

Свіжі стосунки завжди на місці)

Я обов'язково поділився любов пляжу і море з нашими зірками... фестивалі та інші події, безумовно, цікаві, але якщо я хотів, я зігріваю всі три літні місяці на Гавайському сонячному пляжі.