Кількість літа

Сонце, піщаний пляж, солона морська вода, прогулянка під місячним і море позитивних емоцій – це всі смаки літа.

З кожним роком ми працюємо над тим, щоб заощадити гроші на довгоочікуваних зустрічах з теплою літом і насолоджуватися нею в повній мірі. Я, ймовірно, не намагався важко і працював в цьому році, і, на жаль, не був відслужений можливістю плавати в солоній воді, засмагати під теплими сонячними променями і «волосся» весь день на піщаному пляжі, і отримати високий від нічого. Тому тепер я в міській джунглі під незграбним сонцем і в будь-який спосіб завоював всі зірки, які відпустять в різних курортах.

Давайте, звичайно, будьте ревніми разом. І хоча б куточок наших очей буде виглядати в іншому місці!

Кількість літа

Почнемо з Michelle Rodriguez, який не може жити без серфінгу і дайвінгу! Коли вона прибула на острів Форментера
Кількість літа Р

Кількість літа

Кількість літа

Кількість літа

Її вміння тримати на дошці посмішки.
Кількість літа

Ми повинні оплатити приплив до Michelle для смішних "обличччя", які вона показує на кожному рейсі в мирне море. Краса ...
Кількість літа

Гаваї... як сниться переживати весь смак свята в Гаваї!!! Але тепер я можу бути щасливим для Megan Fox і Brian Austin Green, які пішли там цього літа.
Кількість літа

Брайан романтичний, продуманий вигляд і повна сувага від шумного світу.
637650 р.

Кількість літа

Кількість літа

Хлопці мають багато задоволення разом, ми можемо тільки щиро радіти їм!
Кількість літа

Гаваї стала символічним святом для закоханих, адже в 2010 році тут було те, що весілля закоханих відбувалися у строгій таємниці!

Давайте пам'ятати, що це було...

Agree, Meghan як ангел в цьому простому, але дуже красиве плаття!
Кількість літа

Кількість літа

Чарівне місце для чарівного весілля!
Кількість літа

Продовжуємо наш відеоспостереження свят знаменитостей ще одну «солоду пара» Селену Гомес і Джастін Бібер.

Молоді любителі вирішили провести спільне свято на Гаваї
Кількість літа

Тендерні відносини...
Кількість літа

пристрасть
Кількість літа

Кількість літа

Кількість літа

Активний відпочинок є досить вигідним для молодих і швидко прогресуючих відносин.
Кількість літа

Кількість літа

Кані Захід у рамках фестивалю Cannes Film Festival у Франції
15551р.

Кількість літа р.

Де він був пізнішим, від нашого огляду, на балконі з французькою акторкою та моделлю Virginie Maury.

Свіжі стосунки завжди на місці)
Кількість літа

Я обов'язково поділився любов пляжу і море з нашими зірками... фестивалі та інші події, безумовно, цікаві, але якщо я хотів, я зігріваю всі три літні місяці на Гавайському сонячному пляжі.