Наші люди в Голлівуді і навпаки.

Якщо ви поєднали російську та іноземну шоу-бізнес? Звісно, я думав про це, але я завжди думав, що це не найкраща ідея, так як наші «таланці» явно втратить знаменитості Голлівуду, хоча ідея сама цікава. Якщо мова не була для мовного бар’єру та відмінностей в психіці, можливо, багато наших акторів і шоуменів будуть зірватися в таких культових фільмах, як Forrest Gump (Я люблю цей фільм!), Темний лицар, Гаррі Поттер, Зоряні війни та ін. Це буде цікаво побачити, як вони виглядають в кіно, як це. На жаль, у нас є можливість подивитися на плакати Голлівудських фільмів за участю наших «артистів», хоча це також не погано, враховуючи, що наші ще не вирощені до Голлівуду і знімаються тільки на фоні. Фотошпалери - це відмінне місце, тому ми дивимося на плакати і оцінюємо наші люди за бампою.

Деякі фотографії дуже смішні і творчі, хоча я б критикував виконання трохи - це було зроблено краще і більш точно.

"300 Спартани"

"Фантастичний чотири 4"

"101 Далмати."

"Ді Хард 4.0"

Гаррі Поттер і порядок Фенікса

р.

"Хітман."

"Зоряні війни"

"Скарбка"

"Ілюзіоніст"

"X-Men: Початок. Вольверин

Термінатор.

"Др. Хаус".

Еразмус Мундус

"Небезпечний."

Рамбо 3.

"Другий лицар"

"Суперман"

, Україна

Зелена плитка.

, доб. 5

Остінні потужності.

Деякі фотографії відверті бантера, але Photoshoppers хороші, принаймні з почуттям гумору вони мають все ОК:

Я вирішив показати Голлівудські актори в наших фільмах. По-перше, фотошопи приймали іноземну знаменитість і поховали її в нашу радянську плівку (попередньо тому, що російський кінотеатр тепер у «довгій кризі»). У нашому кінотеатрі було багато таких зірок, які підходять для ролей, тому політ фантазії від творців цих зображень був дуже великим.

Якщо раніше я озвучив оригінальні заголовки фільмів, то тут я не можу це зробити, бо не всі радянські фільми побачили мене. Але я можу написати імена знаменитостей, які ви побачите на фотонаряддях (щось смішно ми називаємо його, але ще).

Отже, дивитися і не забудьте включити уяву, тому що найголовніше, щоб представити цю або яку зірку в нашому фільмі, адже це буде багато разів весело:

Хак Норріс.

Сельвертер Stallone

Брад Пітт.

Сача Барон Кохен

р.

Keanu Ревести

Анджеліна Джолі.

Джонні Депп.

Гуга Лорі

Джек Чорний.

Mickey Rourke.

Р