1510
Наші люди в Голлівуді і навпаки.
Якщо ви поєднали російську та іноземну шоу-бізнес? Звісно, я думав про це, але я завжди думав, що це не найкраща ідея, так як наші «таланці» явно втратить знаменитості Голлівуду, хоча ідея сама цікава. Якщо мова не була для мовного бар’єру та відмінностей в психіці, можливо, багато наших акторів і шоуменів будуть зірватися в таких культових фільмах, як Forrest Gump (Я люблю цей фільм!), Темний лицар, Гаррі Поттер, Зоряні війни та ін. Це буде цікаво побачити, як вони виглядають в кіно, як це. На жаль, у нас є можливість подивитися на плакати Голлівудських фільмів за участю наших «артистів», хоча це також не погано, враховуючи, що наші ще не вирощені до Голлівуду і знімаються тільки на фоні. Фотошпалери - це відмінне місце, тому ми дивимося на плакати і оцінюємо наші люди за бампою.
Деякі фотографії дуже смішні і творчі, хоча я б критикував виконання трохи - це було зроблено краще і більш точно.
"300 Спартани"
"Фантастичний чотири 4"
"101 Далмати."
"Ді Хард 4.0"
Гаррі Поттер і порядок Фенікса
р.
"Хітман."
"Зоряні війни"
"Скарбка"
"Ілюзіоніст"
"X-Men: Початок. Вольверин
Термінатор.
"Др. Хаус".
Еразмус Мундус
"Небезпечний."
Рамбо 3.
"Другий лицар"
"Суперман"
, Україна
Зелена плитка.
, доб. 5
Остінні потужності.
Деякі фотографії відверті бантера, але Photoshoppers хороші, принаймні з почуттям гумору вони мають все ОК:
Я вирішив показати Голлівудські актори в наших фільмах. По-перше, фотошопи приймали іноземну знаменитість і поховали її в нашу радянську плівку (попередньо тому, що російський кінотеатр тепер у «довгій кризі»). У нашому кінотеатрі було багато таких зірок, які підходять для ролей, тому політ фантазії від творців цих зображень був дуже великим.
Якщо раніше я озвучив оригінальні заголовки фільмів, то тут я не можу це зробити, бо не всі радянські фільми побачили мене. Але я можу написати імена знаменитостей, які ви побачите на фотонаряддях (щось смішно ми називаємо його, але ще).
Отже, дивитися і не забудьте включити уяву, тому що найголовніше, щоб представити цю або яку зірку в нашому фільмі, адже це буде багато разів весело:
Хак Норріс.
Сельвертер Stallone
Брад Пітт.
Сача Барон Кохен
р.
Keanu Ревести
Анджеліна Джолі.
Джонні Депп.
Гуга Лорі
Джек Чорний.
Mickey Rourke.
Р
Пиломатеріал Hoffman
р.
Вілл Сміт
р.
Барбара Streisand
Danny De Vito.
Джек Ніколсон
Дживер Бардем
Біллі Боб Thornton
Сельвертер Stallone
Рован Аткінсон
Париж Хілтон
доб.

Деякі фотографії дуже смішні і творчі, хоча я б критикував виконання трохи - це було зроблено краще і більш точно.
"300 Спартани"

"Фантастичний чотири 4"

"101 Далмати."

"Ді Хард 4.0"

Гаррі Поттер і порядок Фенікса

"Хітман."

"Зоряні війни"

"Скарбка"

"Ілюзіоніст"

"X-Men: Початок. Вольверин

Термінатор.

"Др. Хаус".

Еразмус Мундус

"Небезпечний."

Рамбо 3.

"Другий лицар"

"Суперман"

Зелена плитка.

Остінні потужності.

Деякі фотографії відверті бантера, але Photoshoppers хороші, принаймні з почуттям гумору вони мають все ОК:
Я вирішив показати Голлівудські актори в наших фільмах. По-перше, фотошопи приймали іноземну знаменитість і поховали її в нашу радянську плівку (попередньо тому, що російський кінотеатр тепер у «довгій кризі»). У нашому кінотеатрі було багато таких зірок, які підходять для ролей, тому політ фантазії від творців цих зображень був дуже великим.
Якщо раніше я озвучив оригінальні заголовки фільмів, то тут я не можу це зробити, бо не всі радянські фільми побачили мене. Але я можу написати імена знаменитостей, які ви побачите на фотонаряддях (щось смішно ми називаємо його, але ще).
Отже, дивитися і не забудьте включити уяву, тому що найголовніше, щоб представити цю або яку зірку в нашому фільмі, адже це буде багато разів весело:
Хак Норріс.

Сельвертер Stallone

Брад Пітт.

Сача Барон Кохен

Keanu Ревести

Анджеліна Джолі.

Джонні Депп.

Гуга Лорі

Джек Чорний.

Mickey Rourke.

Пиломатеріал Hoffman

Вілл Сміт