Порізне поєднання

Пластикові хірурги дуже специфічні люди (як і їхня робота). Не один стверджує, що деякі з них мають руки буквально з цікавого місця виростають, а клієнти додаються. Жінка є жертвою операції, але що про чоловіків в цій ситуації? Учора я тільки писав про мій улюблений Юла Волкова і її пропустити, і сьогодні я вже шукаю на фото стилісталя Сергія Зверєва і я не можу вірити очі. В цілому, є пара таких прикладів для нашої громадськості ... Я спробую поставити свої фотографії в цій пошті.

Тут наш улюблений перукар в юності:

І тепер він. GGG ... знаю Коментарі

Р

р.

Чи вона з сином... цікавим... буде рости в тато або він не зробить як транс?
р.

р.

р.

Хоча... можливо, він має гарну душу... і “стар у шокі” є фразою, щоб покрити внутрішню красу і життєздатність... в цілому... Я не знаю, що страхи зробили нормальний дядько зробити це самому! А! Ви думаєте, що це? Ми дивимося далі, але я попередив вас прямо... Я не доторкнувся Джексону, що занадто багато очікувати.

Так, Валерія Леонтєв. Він може називатися жертвою пластичної операції. Вже кілька разів митець природним чином скинув очі.

Баррі Манілов затягував свої повіки і шию, бо «наче, відлякуваний кошмаром, потрапив на голову на стіну і зламав ніс». легенда красива, і вона виявилася добре ... цей випадок можна віднести до категорії...

Бурт Рейнольдс ... ні, це щось, як мумія ...

Павло Станлі. " Поцілунок в шок! Як зробити це для людей?

Руперт Everett ... принаймні він не приховує те, що він зробив до пластику.

Девід Гість (formerly Liza Minnelli) У мене є почуття, що вона пішов з ним, точно через недбалість з суспендерами.

Мойсев ... але це вже зрозуміло, що було зроблено і скільки було зроблено... Дядько краще збереглася ніж Ленін в мазолеї!

Pete Burn ... Він, ймовірно, хотів підкреслити свої губи, що він був співачкою... ГГГ. Це жито, що він -- добре -- синій ... ?

Сильвестр Stallone, людина, як це було зруйновано!

Ег ... Але більшість всіх, душа болить не всім минулим ... жив ... серед лютих помилок пластичних хірургів він був. Mickey Rourke ... мій улюблений актор, любов для кого ніколи не припинив горіння в моєму серці, навіть коли він просто зникнув ... це те, що вони зробили йому (див. дублінг):

Я просто хочу сказати одне, я хочу, щоб хірург, який зробив це, щоб висохнути руки, і для мене це дядько:

Не гірше цього.

І в цілому він смарт... хто сказав, що чарівність в появі? перегляд відео, я думаю, що хост практично пішов з ним... ГГГГГ Добрий хлопчик!