Міранда Керр макіяж

Австралійський чарівник Міранда Керр завжди пов'язаний з чим жіночним і веселим. вона модель, але вона далеко від аортексії і апатії. Миранда виводить позитивність на всіх подіях, і в житті не можна сказати, що вона виводиться і сульпована людина. 28-річна модель народилася в Сіднеї, але виросла в невеликому місті Нью-Південний Уельс. У той час, коли вона перетворила 21, рекламна компанія Ober Jeans Paris зробила її неймовірно популярним. Миранда має французи, англійські, шотландські та філіппінські коріння, які, безумовно, постраждали її зовнішній вигляд. Тепер Австралію Міранда є щасливою дружиною актора Орландо Блука і матір маленького Флінна. Після початку сімейного життя, Секретний ангел Вікторії Міранда Керр не має намір відмовитися від своєї кар'єри, тому вона все одно з іральними пагонами на різних фотосесіях і бере участь у шоу.

Давайте подивимося на зовнішній вигляд Міранди, а точніше на її симпатичній обличчі, майже незмінно протягом багатьох років, і оцінимо макіяж, що ця модель вибирає.

1,1 км Я не можу сказати, що Миранда завжди виглядає ідеально (для того, щоб бути об'єктивним, хоча я схильний до цієї краси), але вона завжди свіжі. вона ефектна і молодий (Я ніколи не думав, що вона була 28), і головне, вона енергійна і посміхається. Це була її посмішка, яка перемогла мене. Свіжий і легкий макіяж на Miranda - найкращий літній варіант.

2,2 км Шукаю жінку, яка не може залишити мене байдужим. Вона красива! Незважаючи на те, що вона має відмінні риси обличчя, і я не можу назвати її стандартним (наприклад, Audrey Hepburn і Vivien Leigh), вона надзвичайно чарівна. Я дізнався, що я люблю Керр - чарівність - це рідний! Бездоганно з кольором волосся Miranda.

3. У Що мені подобається про цю модель її природність. Вона не схожа на штучну ляльку - вона живо. Миранда - це майже завжди натуральний, і укладку простий, простий, але помітно красивий. Її волосся дивовижна!

4. У «Життєвий будинок» був першим, хто прийшов на розум, коли я бачив цю картину. Але виходить, що це не будинокбой, але суворий рапер Міранда. макіяж розумний, волосся є здорово.

5. Умань Вона так милий! Її прищики на своїх щіках є просто дивним (наприклад, я ніколи не бачив дівчат з такими виразними прищами). Природний макіяж і просто королівський уклад. Я дуже сподобалося, але фото погано. Чи знає хтось, як отримати цей колір волосся? Я дуже вдячний, якщо ви могли б розповісти мені назву цього відтінку, бо я хочу цей колір, але я не знаю ім'я.

6. Жнівень Очі! Aah ... вони красиві !!! Я люблю Миранду, макіяж дуже хороший (так виглядає як професіонал).

7. Про нас Жива фото = не вдалося фото. Це жах, але в цьому випадку це. Я не схожий на макіяж, але наряд був великим. Я думаю, що Міранда має смак.

8. У Ніжна і красива фото. Миранда просто світиться з щастям. Я нещодавно дізнався, що Міранда назвала свого сина після свого екс-бойфренда Крістофера (повне ім'я Сина Міранда - Флінн Крістофер) і був дуже зміщений, тому що ми в Росії мають віру, що якщо ви назвали дитину після покійної людини, він повторить долю. Я мав цей приклад в сім'ї, і я сподіваю, що Міранда буде задано це суперстition.

9. Навігація Блондинка дівчина. Дуже добре виглядає, хоча я віддаю перевагу тіні в 5 фото (не за що я хочу це). Дуже простий, але дуже красивий!

10. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я також дуже жіночний стрижка!

633361

11. «Бантяра» якось смішний, але навіть з такою нещільною на голові, Міранда залишається чарівним і привабливим.

12. Красивий образ! Макіяж доповнює його дуже добре.

13.00 р. І ось зміна макіяжу - червона помада прийшла на охорону замість світло-рожевого блиску. Я дуже люблю червоний помада, і цей відтінок відмінно підходить для Miranda. Несушені косметичні очі додають деякий шик на весь образ. А де вони йдуть без них?

14. Звичайно, я люблю Миранду дуже багато, але макіяж страшний, і зачіска непомітно підкреслита неповність Керра. "Особливості, приходять в! . ?

15.00 р. Після народження Міранда було просто розкішне свято! Я дуже сподіваюсь, що, як тільки вона завершує годування сина з ним, вона не йде під хірургом ножа. Це все небезпечно... Дивитися дуже елегантний і вишуканий, макіяж точно такий же.

16. "Романтична дівчина" - це те, що я б закликав цей образ. Миранда - чарівна, але її складність - як мумія. Не завадить їхати на пляж.

17.00 р. Красивий наряд, великий макіяж, але фото невдало - очі "розкриті".

18. Природні!

19.00 р. Я люблю це Miranda вихід! На малюнку в цій сукні здається просто божественним, а макіяж підійде наряд. Єдине, що я змінив колір тіней.

20. Миранда має невеликі очі і я думаю, що художники макіяжу хотіли зробити їх більшими. Це не так. Ви можете зробити без білого олівця.

21. Вишуканий вечірній вигляд, макіяж приголомшливий. Я не здивився, якщо Орландо Bloom є ревнистою дружиною.

22. Гарний, жіночний і ніжний макіяж в золотистих тонах Я дуже люблю. Я не люблю зачіски, як це, так для мене, цей пакет є мінусом.

23. Не дуже хороший вигляд. Зрозуміло, є відсутність ювелірних виробів, укладання та красива макіяж, яка підкреслює заслуги, і не підставляє очі Мірани як невелику, як беззахисну свиню (порівняння, звичайно, є припливом).

24. Шукайте!

Р

25. Дуже красива фото! Як виглядає русалка від Пірати Карибського моря. Макіяж хороший, ймовірно, кращий для Міранди, хоча всі варіанти добре по-своєму.

26. Я люблю цей макіяж! Мама, які красиві вії ... Кім Кардашян, безумовно, з його трьома пакетами, що застрягаються разом. Миранда - це гарне!