Dave Gahan: Людина половина Світових Крію для .

Ми завжди схильні до запевнення, що роки безперечно отруюють нас зморшками, целюлітом та іншими жіночими «joys» в нашому м'якому місці. На жаль, з'являються зморшки, тому подумайте про це! ГІГ Ні, жарти до дівчини, адже сьогодні ми будемо говорити про чоловіка, який використовується для зміни світу навколо нього, і залучення натовпів шанувальників. І до того, як я народився, він підкорив своєю відмінною темброю і музичним талантом, і тепер він взяв серце назавжди. Так, це Dave Gahan і його гурт, Depesh Maude. Ні, він вирішив на відміну від сучасної чоловічої молоді з м'язами і ангетичними обличчями, але він ще більше маскуліну, ніж всі вони поєднуються. Після читання його біографія ми знайдемо багато поганих речей. Я врахував, скільки разів він спробував вбити себе, порізаючи свої вени, отруюючи себе спиртом і лікарськими засобами, і до сих пір збереглися, щоб довести свою гідність і силу світу.

Я зробив пост про Діта... ідеальна лялька... але любляча вона є захопленням для краси, відразу, кожен фанат його знає, що Дайв не ідеальний (тобто все, він), але він дає силу, щоб отримати вгору, отримати знизу і зробити щось для світу... особисто, я дуже вдячний йому за це. Ось деякі фотографії і його останні кліпи... Я сподіваюсь, що вам подобається;

255277 р.

(доб. 709)

р.

163552

р.

р.