За Лакомбе

Ви хочете бачити, як насправді робиться фільм? За кадром я хочу відвідати американський-французький фотограф Bridget Lacombe, який був зйомки знаменитостей і зйомок більше 35 років.

Перший набір присвячений Леонардо DiCaprio. Якщо я не пам'ятаю правильно, це набір з фільму «Дорога зміни» і це здається від «Відчувається» (Я можу бути невірним тут). Інтенсивна робота одного з кращих акторів століття. Звертаємо увагу на те, як зосереджено та серйозний. Виготовлений великий фільм.

Kate Winslet під час зйомок. Дуже добре. Скільки людей допомагають зберегти цю красу?

Повідомляючи чоловіка, режисер Сам Мендес. У той же час ДіКапріо оголосив закінчення своєї романтики з актрисою Ребекка Холл. На вкладці не знають, що це про те, але сказати, що Kate кохана Лева дуже довго, і в кінці, це почуття руйнував свої стосунки з Самом. Вони говорять на телефоні весь час і вона ділиться все з ним. Її чоловік відчував близько до Лева і в кінцевому підсумку вирішив їх шлюб. Вони усвідомили, що вони потрібні іншим людям, і, очевидно, ніхто не міг зрозуміти її. Чи стане найромантичнішим фільмом дуету?

Аль Пачино виправдає обличчя перед вступом до суду.

І це те, як актори проводять вільний час, коли оператори регулюють вогні.

Робочі моменти зйомок. Серцево-серцеві розмови

Підібрані зали, які люди не залишають байдужими.

Спробуйте костюми, які завжди підходять для фігури.

Кран, який допомагає стріляти з висоти.

Ще одна фурнітура, цікавіше.

Це дощ. Прихована камера і камера. А прямо так – це дорого і не сухий, і хлопці – це повинно.

Зйомка сцени - дотик мікрофонів в кадрі.

І камера в кадрі абсолютно чудово!

Дитячі ігри втомлених претендентів.

Детальніше Але тут вони не просто говорять, але пояснюють значення сцени. Як він народився, значення бійця!

На множині "Народні солдати." Хвороба. З іншого боку, війна.

І останній набір: Jude Lo позує між зйомок. Глибоко в ролі, повному значенні. Весь світ завжди сповнений значення. Ось чому ми любимо його.