На волі. . .

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Сильні особистості знаходять силу жити, але нічого не залишилося для слабких, крім того, щоб закінчити все тут і зараз. Я говорю про самогубство, яка намагалася не тільки звичайним людям, але і знаменитостями. З`ясуйте, хто святкує, як тільки зробив спробу самогубства, але що (лише!).

На волі. . . р.

Наприклад, пара тижнів тому, в тюрмі спробували поселити бали з зіркою життя фільму «Таксі» Самі Насері. Спочатку він був засуджений до 16 місяців в ув'язненні для нападу чоловіка ножа, але вирок був приміщений і Самі вдалося уникнути в'язниці. Проте, актор-скандлист затримав кілька разів на кінофестивалі Cannes – він продемонстрував свої голі дупи для шанувальників та ізолювали поліцію, за яку він загинув в тюрму. Там Самі придумав ідею порізання горла.

На волі. . . (доб. 4)

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

9158532

28 липня в Лондонському будинку актора Джонатана Ресе-Мір. Його сусіди знайшли актора, який лежить на підлозі без руху. Як виявилося, Джонатан взяв критичну дозу ліків і відвертив гідну порцію спирту. Відповіли його до лікарні. Не зрозуміло, що, якщо Рейс-Мерс дійсно намагається прийняти своє життя, бо кожен знає про свою безмежну любов алкоголю, але я радий, що актор живий і добре.

756868

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

Для того, щоб зробити самогубство колись спробував і універсальну улюблену Анджеліну Джолі. Цей факт її біографія стала відомою після публікації книги Андрія Мортона Анжеліна Джолі: заборонена біографія. За його словами, Анжеліна постраждала від депресії і спробувала самогубство. Крім того, актриса порізала себе ножем - вона звучить божевільно, але так вона спробувала звільнити себе від болю, що тягне її.

На волі. . . р.

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . . р.

Важко вірити, але красива зала Беррі колись постраждала від неправдивої любові і спробувала нести самогубство через неї. Після першого розлучення акторка була в такій депресивній державі, що вона просто не могла знайти інший спосіб, але сказати прощає життя.

Ми зламали. І я знайшов тільки цей шлях від депресії: Я заблокував вихлопну трубу в моєму автомобілі, закрив її зсередини і почав її. Я сидю в машині, і вона була, як моя мама прийшла за спину. Моя мама, яка страждала роки шлюбу, бджільництва і богослужіння, підняла мене і сестра поодинці, ніколи не скаржаться, закликала нас бути міцними і ніколи не піддаватися. Тексти пісень, а це означає: І тепер я просто залишити її - це те, що я думав.
Слова Голлі дають мені гусячки. Я радий, що актриса, нарешті, знайшов її у людини своєї сім'ї і близьких.

На волі. . . р.

На волі. . .

На волі. . . Р

На волі. . . кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс

На волі. . .

На волі. . .

Знаменитий актор Овен Вілсон також постраждав від нещастяної любові. Після того, як покинути його колегою Кат Худсон, Овен впав у розпад – так міцний був його любов до Ката. Актор зрізав свої вени і приймав велику дозу снодійних таблеток, але лікарі прибули вчасно і вдалося зберегти його. За словами сім’ї Овен Вілсона, актор нестабільний психіат і нестабільний характер і спробував самогубство не здивувало їм. Ті, хто піклується про себе!

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

Ще одна зірка, яка бореться, щоб вижити не вдалося любові ваффрі Лілі Аллен. У віці 18 років Лілі закинув кохану людину, і співачка спробувала порізати її вен. За словами старшої сестри Лілі завжди сором'язливі і непристойні, так що вона не була для обговорення її проблем. Можливо, самотність підкаже Аллен, щоб прийняти такі радикальні заходи.

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . . доб.2

На волі. . .

Я не думаю, що хтось дивиться, якщо я сказав Britney Spears спробував вбити себе. Згідно з черговим старим біографом думки про те, щоб прийняти власне життя, почали відвідувати запобіжники після народження свого другого сина, коли шлюб з Кевін Федерлайн пішов. Незабаром співачка спробувала зробити кілька спроб самогубства, але вони не змогли. Біографер Іан Халперін:

У вересні 2006 р. «Я хотів би вмирати» або «Я хочу, щоб спати і ніколи не прокинувся». Здавалося б, дума про те, що вона заспокоїла її, здавалося б, це єдиний спосіб вийти з життя, який став занадто важко впоратися з.
Сьогодні співачка відновила свою діяльність і, сподіваємось, не замислюючись про самогубство.

На волі. . . , м. Київ

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

Алек Балдвін став живим доказом, що сімейні скандали не хороші. Як ви знаєте, актор 9 років був одружений з колегою в магазині Kim Basinger, пара виростає дочку, з яким Алье періодично дзвінки і дивиться. Так, в одному з цих дзвінків, 14-річний острів не захопив телефон і Алека нічого краще, ніж сказати неприємні речі на відповідача машини і зателефонуйте своїй дитині "приступна маленька свиня". Цей запис miraculously став громадським і не впливає на репутацію Baldwin. Пізніше актор прийняв, що провини майже половили його до самогубства.

На волі. . . р.

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

Перший раз все закінчилося більше, ніж щасливо. На другий раз Балдвін виконав обіцянку «податкові таблетки». Після чергового кварелі з дочкою (дівчині!), актор повинен викликати швидку допомогу. Представники Алека, звісно, поховали скандал і сказали, що «збільшили дозу седативного».

Я думаю, що Балдвін просто намагається розмежувати свою дочку з такими "пошуками". Низький і середній!

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

Мель Гібсон вибрав вишуканий спосіб життя. За яку він припинив офіцером поліції, який виявився єврей. Після випалу з автомобіля, актор почав ображати поліцейського і звинувачувати євреїв «всі війни в світі». За словами знайомих актора, Ґібсон спробував зробити поліцейський божевільний, щоб він захопив гармату і знімав актора. У Сполучених Штатах це дуже популярний спосіб боротьби з самогубством, як ви не є самогубцем, ви є жертвою.

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . .

На волі. . . Габаритний зображення

На волі. . .

Через кілька років, в середині скандалу з Оксани Григорієвою, актор загрожував «збивати свої мізки» тримаючи гармату на голову. Але кричуща і кричуща дітей в будинку відволікла Гібсон.

На волі. . .

На волі. . . Р

На волі. . .