Anushka Sharma, новий обличчя індійського кіно

Можливо, кілька читачів цих ліній запам'ятовують час, коли індійські фільми торгуються в нашій країні. радянські жінки переплітають над нескінченними історіями нещастяних близнюків, відокремлених на ранньому дитинстві. А про популярний актор Радж Капоор був навіть говорячи: «Рай Капоор, подивіться на ці фольги», тому багато хто був прикрашений чесним сексом колишньої радянської країни.

Але це в минулому. Тепер Боллівуд не так популярний, хоча іноді він все ще радує хороших фільмів. Давайте подивимося, хто працює в індійському кінотеатрі сьогодні. На мій погляд, одна з цікавих юних акторів – Анушка Шарма, яка отримала популярність після фільму «Зроблено це пара».

Дівчина народилася в сім'ї старшого офіцера. Отримала гуманітарну освіту і від 15 років почала працювати в моделюванні бізнесу.

Слід зазначити, що як дитина Анушка втягла в світ чарівника. Як дитина, вона сказала, що вона стане моделлю, і як доросла, повторюється: «Я навіть не можу уявити, що робити все інше. й
р.

З погодженням своїх батьків дівчина входить до складу елітного моделювання. Спочатку вона була підтримана знаменитим індійським стилістом Prasad Bidapa. Анушка стала відкриттям відомого дизайнера Wendell Rodricks, який зробив її обличчям колекції Les Vamps.

А кар’єра Анушки розпочалася на Fashion Week Lakme. Вже один рік Шрама стала модним відчуттям в Індії.

Директор Адитя Чопра вибрала її серед сотень претендентів на основну жіночу роль у фільмі «Ця пара Створена Богом», що стала її кіно дебютом. Церемонія весілля, Будинок Патіалу, Жінки V/S Ricky Bahl.

, Україна

Зараз вона є однією з найпопулярніших акторів і моделей в Індії. Є частиною агентства Elite Modeling.

Анушка зносить бікіні вперше в її кіно кар'єрі. А тепер вона готує її фігуру для зйомок.

Незважаючи на те, що вона не повинна турбуватися, вона також підтверджує її останні фотосесії для журналу "Максім".

Габаритний зображення

р.