Я шкода.

Rihanna і Britney Spears є двома етапами divas, один початківця і іншої обробки (або ні?) її кар'єру. Бритні вже 29, вона має два красивих синів і люблячий чоловік Ясон Травік, але 23-річний Ріанна має не тільки діти, але і коханець. Що вони мають спільні інші, ніж два співаки?

Britney і Rihanna - це дві зовнішні особистості, які не соромляться шукати провокатив на сцені. Тепер вони торгують: Риганна пропагує свій альбом LOUD, і Britney – реклама альбому Femme fatale. У цих двох турах є багато фотографій, які вас здивують, тому що не тільки леді Гага має схильність до удару. У напівпривидній формі ці співачки не тільки співати, але і танцювати дуже неоднозначні танці. Ріанна любить щипувати себе на п'яту точку, і Britney flaunts її.

Перший з своїх танців на турі «LOUD» може похвалитися красою Барбадоса Ріанна, яка нещодавно розслаблена як на сцені, так і в житті. Чи є вона через її популярність або вона просто виявлена як людина?

Дійсно Добре дівчина пішов поганий ...

Ми подивимося на фото і читаємо виписки двох сучасних діва про стадію (Я дивую, що вони думають про місце і професію, в якій можна поводити так?).

Р

"Музика в ДНК!"
725990 Р

Я хочу бути чорною Мадонною.

Хочу подарувати людям смак Карибського моря і показати їм смішну сторону.

772846

Я дуже спокійний. Якщо я не знаю когось, то більшість часу я не розмовляю багато, я думаю, що я бажав. Люди думають, що я трохи. Але я не думаю, що мені подобається.

«Для мене не є призначенням; це подорож. Кожен працює, щоб досягти вершини, але що є топом? Важко працювати і отримувати краще йти вище і вище.

р.

«Данці завжди були частиною моєї культури, коли я виріс у Барбадосі. Коли я випустили мій перший відео, я був дуже важко працювати з хореографом для великої пластичності.

6065725 Габаритний зображення

«Я люблю співати перед дзеркалом, утримуючи гребінь біля рота, замість мікрофона. Ми завжди скаржаємось на те, як голос я співала.

У мене завжди був сон, щоб отримати музику з світу і нехай люди слухають.
доб. 566

р.

І тепер ми можемо самі зателефонувати одержувачу у шоу «Квітковий розпродаж», який найближчим часом досягне Росії. Щоб викликати рухи Brit, скромна мова не перетворюється, хоча порівняно з Ріанною вона ще більш стримана. Можливо, вік робить себе...

р.

60406

Коли я на сцені, я щаслива людина у світі.

Я завжди співати і танцювати, як маленька дівчина.

«Для того, щоб мати почуття у вашому серці і бути готові поділитися ними з громадськістю. Коли я виходжу на сцені і почати співати пісню я писав, це означає так багато. Я не знаю, якщо я кращий письменник у світі, але я люблю це. І кожен раз я краще і більш зрілий.

"Люди слухають мене, але не чують мене."

«Не можу бути забутим, але є рай ... і це рай...і я там і там. й
Р

“Коли хтось каже мені, що я не можу зробити щось, я б це не менше, щоб довести, що я можу. й
р.

1967-16

«Ви ніколи не знаєте, що буде з вами завтра. Тому при спілкуванні з людьми поспішайте подарувати їм щось, хоча б посмішку, адже вона може змінити світ!

Ріанна і Бритні Списки не дивляться один одному, тому що вони об'єднані пісні S&M і спільною виставою, яка важлива для виконавців.

А ось - загальна вистава на Премії Білборду 2011 року в HD-якості