Сукні Mr.

«Знайомі наряди» має свої пам'ятки на вирощеній кінозірці Леайтон Местер. Ми можемо судити її як актрису, тільки її роль, і на підставі того, що 25-річний Леайтон має лише декілька серйозних робіт, переважно епізодичні ролі, це занадто рано. Але «в громадській справі» вже вдалося відобразити, тому ми можемо правонавчатися через її гардероб.

Ось ми йдемо.

Отже, починайте з нарядами «душечки», в якому Містер з'являється на всіх сортах червоних килимів і подібних подій.

Дуже часто ви можете побачити Layton у цій формі: закритий зверху, але дуже коротке плаття (при MTV-shine Movie Awards 2011).

Немає такої речі, як м'який міні:
р.

Це, мабуть, самий непохитний наряд актриси (симпатія, хоча така декольте не зовсім доречна для її укусу ...), а зачіска, як для мене, залишає бажати кращого. Хто б зробив таку молотку?

На образі «Вампа жінки» витриманий в все - як в одязі, макіяжі, так і в погляді акторки.

Дуже красиво, але взуття трохи з місця.

Але в такому чарівному одязі і в оригінальних ажурних колготких актриса познайомила Париж або зустрілася з ним.

Погляд втрачений, плечі опущені, посмішка ледь розтягається... Ліон? Мед, ви всі права?

Як бачите, штани Layton на користь, і в цьому випадку, один за розміром костюм. Ну, вона добре виглядає.

Дуже цікаво виглядають штани з скороченою довжиною! Тексти пісень, а це означає: Це чоловічий стиль!
р.

Шкіряні жорсткі штани дуже сексуально фурнітура стегна ... І як завжди взуття з високими каблуками, тому що актриса явно виглядає струнким.
р.

Ця вулична настройка особисто звертається до мене, як тільки, але зі смаком.

Що таке сорочка? Так, образ явно незакінчений.

Акуратно, охоронець не схожий на занадто безформну сукню на Leighton.

Всі види пальців - це її повсякденне зображення в прохолодному сезоні.

Фігурний палець в клітку і для завершення образу цього чудового сірого берета, дуже невинного.

Варіант з білим пальцем не поганий. Але Лайтон явно не вистачає пишних грудей для цього стилю.

Але холод провокує Leighton до такого поганого смаку ... довгий пуховик і черевики-брики на ногах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
р.

Вибір композиції - деякі страшні футболки і шпильки ... Leighton, ви розчаруєте мене!

Неприємна смакованість продовжується - помітно, безформна, не поєднується речей більше до смаку молодого актора. А ті дивні черевики знову!

Ця сорочка в горошок виглядає ще гірше!

Лайтон повинен бути забутий він мав дзеркало! Як можна поспілкуватися у людей, таких як?
р.

Апогей всіх це "краса"! Ні, звичайно, ранковий біг з собакою не вимагає активної роботи стилістів, витончених нарядів і довгих підборів, але це не справа.

Більш виправлення не є навіть дивним сірим футболкою або бабусями штани з запаленою талією, а далеко від жіночої гаї Левизона. Вона розслаблена занадто багато... зробив задоволення від лешу розмір вихованця:

Так, мені здається, Левион Местер, для повсякденного життя, явно не використовує допомогу стилістів, занадто різноманітні екстремальні в нарядах цієї акторки.

Tags

See also

New and interesting