Софія Буш

Ви можете говорити нескінченно про наряди зірок і про те, які кольори підходять їм і які кольори не роблять. В принципі всі кольори підходять для нас і зірок, за умови, що макіяж, аксесуари і взуття підбираються. І якщо жінка не мила, не фарбована, її волосся милосердя, її обличчя гасить, то вона навряд чи повинна мати будь-який колір на обличчя.

У цій статті Софія Буш буде в перехрестях. Давайте подивимося, що колір влаштовує її краще.

11) Неформована помаранчева сукня до підлоги в цьому випадку не дуже добре виглядає.

10) Ця коричнева сукня, як правило, добре виглядає на Софії, а аксесуари добре підібрані, але вона виглядає нудно в цьому вигляді.

(9) Тут виходить кольоровий друк. Дуже добре і навіть свіжі, але я нічого не відчував.

717283

(8) І тепер синя сукня, в якій вона виглядає дійсно милою.

7) До бежевого плаття відмінно підібрані аксесуари і макіяж, але я думаю, що цей колір і стиль він трохи повний.

(6) Білий колір універсальний і може освіжити навіть найяскравіший образ. Софія в білому виглядає досить добре.

Україна

(5) Цей зелений (хоча не дуже зелений) sits на ньому приємно!

(4) Далі в нашому верху буде срібляста сукня. Навколо на талії добре підкреслює фігуру, взуття та ремінь в тонусі, все виглядає дуже гармонійно.

, Україна

(3) Можна сказати, що червоний колір висвітлює шкіру Софії, вона виглядає так живою. Всі аксесуари ідеально підібрані до сукні.

2) Софія нагадує мені Єви Лонгорії. Чорний обов'язково підходить їй, але на мій погляд вона виглядає трохи старшим, хоча це може бути зачіска, яка повинна бути полум'я.

1) Я довго думав про те, що колір дасть перше місце, і вирішив, що це буде синій! Дуже добре йде колір волосся і шкіри.

Я не схожа на стиль сукні, тому краще виглядати так:

550266р.

Ось чого виглядає плаття в цілому: