Стінг

Рок музикант Свінг підкорює своїх пісень і голосу. Тексти пісень, а це означає: Він робить все з серця, щоб він не соромився своїх текстів або власних пісень. Стінг – це людина, яка безперечно талановита. переклад з англійської, його псевдонім Стінові звуки, як стінг, справжня назва музиканта та актора Гордона Сумнера. Дуже правильним вибором псевдоніма, адже він дійсно "посидіння" людей, проникаючи своїх пісень прямо в душу. Я дуже рада, що я дізнався про таку людину, але зараз, тому що рок і джаз не були дуже нагороджені до. Я хочу познайомити вас (якщо ви не знаєте) до своєї роботи.

81

Майбутнє музиканта і актора (на щастя, я не бачив єдиний фільм з Sting, але я сподіваюся, що все попереду) народився 2 жовтня 1951 року в портовому місті Ньюкасл-Пон-Тінь, розташований на півночі Англії. Олександр Гордон Метью Томас Сумнер виріс у простих сім'ях - його матір був барбером і медсестрам, але батько працював інсталятором в одному з інженерних компаній. Незважаючи на те, що батьки вибрали досить звичайні професії для нашого розуміння, Гордон не хочу слідувати за стопами батька і матері, особливо з тих пір, що мати майбутнього зірки мав класичне музичне виховання і вдалося прищепити любов до музики і розвинути природні здібності в цій галузі в її сина.

р.

р.

Він був дуже щасливий, коли він був помітив американський барабанщик Stuart Copeland. Я думаю, що це доля. Гордон (який вирішив прийняти синарогу псевдонімом "Стініння"), Стуарт-Копеланд і Анді літо заснував групу Поліцейський поліція, основні хіти яких почули напевно кожен (але все ще соло "спокійний". Я люблю Sting краще. й ...

Група існувала на 8 років, вигравши любов громадськості, але раптом зламав на вершині популярності. Причиною стала прагнення до усвідомлення себе в сольній кар'єрі. Варто відзначити, що він досяг, бо багато його композицій вважаються кращими в Великобританії і одним з кращих в світі.

(доб. 3)

Моя улюблена пісня Sting, форма мого серця, стала саундтреком до фільму Леон з Наталією Портманом. Я дивився, щоб почути цю музику в кінці. Фільм і пісня дійсно зробила мене, і я просто кричав.

Форма мого серця в записі...

І в живому виконанні...

Кілька улюблених пісень, які я сподіваюся, що ви будете насолоджуватися.

Англійська в Нью-Йорку

Десерт Роза.

Фрагиль

Не тільки отримав зірку на Голлівудській прогулянці слави за свої досягнення і внески до музики, але і побудував міцне сімейного щастя. Свінг зараз живе зі спільною дружиною Труди Стиліст, який кілька років старше, ніж Стін, і має шість дітей.
Моє головне досягнення - мій шість дітей, щасливий і здоровий. У порівнянні з тим, що все інше не схоже на важливе значення.

Його музика називається «багатим харчуванням для розуму і серця і справжнім святом для скельних гурманів», і він називається тільки «прозорою сім'єю». У цьому житті людини все добре і він робить те, що мільйони, як – це не щастя?

р.

717450

Відвідував Росію кілька разів і навіть відвідав Olivier Show напередодні Нового року 2011 року на каналі One.

482122 Габаритний зображення

Р