Glasami Jareda Летто

Ядер Лето завжди хотів бути ближче до своїх шанувальників і ви знаєте, він досягнув успіху. Відомий актор і співак не входить до його камери і бере фотографії всього, що тільки здається цікавим і гідним уваги, розміщуючи отримані фотографії на Twitter. Завдяки цьому Jared стає ближче до шанувальників, і вони в свою чергу відчувають, що idol не піклується про них. Це «мутуальний обмін» (Літо експонує фотографії та коментарі шанувальників) допомагає досягти повного розуміння між сторонами. Знімки Jared, звичайно, непрофесійні, оскільки він не відвідує будь-які курси, але цікаво їх шукати. Де працює Jared Leto і як він бачить світ?

Для того, щоб познайомитися з Ярославом та його ідеями про все, що відбувається в житті, я пропоную читання Лето котирування, які здавалося мені найбільш цікавим і значущим.

Він був великим вирощуванням в нумадикій родині. Щоб бути чесною, я все одно люблю цей спосіб життя - з рюкзаком за спиною і валізами готовий.

Я не подобаю людину, яка робить торгові рейди або світиться на Голлівуді. Я віддаю себе маленьким світом. У мене є мій гурт, мій брат, мої друзі і мої собаки.
р.

Якщо я знав, що я був би підліток ідол, я б вбити себе.

Хтось сказав мені, коли я був молодшим, що назва хорошої книги або грати може розповісти все про зміст. Я хотів би, що фраза, але я насправді люблю це, коли є деякі таємниці зліва.

Я закінчився в L.A. з $500 в моєму рюкзаку, і я був там все одно, так що ніхто не допоміг мені, і все я отримав на себе.

Я завжди зацікавився іншим світоглядом — знаками, символами та їх значенням у різних культурах.

Я хотів бути художником, бо я виріс серед митців та фотографів у дуже інтенсивному мистецькому середовищі. Як дитина, я хотів бути дилером наркотиків. Я думав, що це була хороша робота, прибуткова. Природно, я знаю, що буде багато змагань. Що? Чи не дивно, що ти?

Р

Ніщо приваблює мене більше жінок. Я думаю, що я буду над нею. Звичайно, це не просто для мене, щоб сказати, що зараз. Але, якщо це сталося, це буде кинути мене з треку, і я хотів би переглянути всі мої погляди світу.

Деякі люди живуть, і їх життя іншим, як відкриті книги. І я - Я дуже інтровертна людина.

У всьому житті я мав тільки одну справжню любов.
(Справедець Яреми) Звичайно, вона не була вірною любов'ю, але досить Cameron Diaz.

Я не хочу залишити будинок, і я тільки це зробити, коли обставини змусити мене. Я досить жити в печері з дверима, де замість матів буде приховуватися диких тварин. Я думаю, що це буде дуже затишно. Також слід розмістити місце для багаття, адже можна залишити на 6 до 15 місяців.

У мене є досить апкаліптичні і божевільні мрії. Я часто сниться про акули, що оточують мене в морі і сльозить мене навпіл. І я мріяв, що я був міфічною істотою, щось, як phoenix або griffin, і моя шкіра була виготовлена з вогню, і я боровся проти іншого вище, коли світ навколо нас був змінений. Незвичайно в порівнянні з іншими мріями.

Я був в ув'язненні. Це нормально. Шукаю, я так багато екстремалів в моєму житті, що я не думаю, що це будь-яка дивовижна.

Кілька років тому були чутки, що я був мертвим. Я працюю в Ірландії. І коли я повернувся звідти, люди, які мене приїхали до мене і сказали: "Ми думали, що ти померли!"

, Україна

Я не був популярний у школі, бо я був переважно замкнений у своєму світі. Але я не шкодую, що це - я мав чудову сім'ю - мій мама і мій брат.
(карткова мама Jared)

Я не носила або зносила кольорові лінзи. Я не маю скляних очей, оскільки багато людей думають.

Найхолодніші роботи я був, коли я був 12 і працював посудомийною машиною в кафе «Th Pigs». Я був оплачений $2.50 за це. А потім були хлопці, які мешкали в притулках. Можливо, я хотів би працювати зараз.

Якщо ви не знаєте, що ви хочете, ви будете вмирати в палі речей, які ви не хочете.

Коли ви бачите, що все цвіте навколо вас, вдихає і тримаєте дихання протягом п'яти секунд, і стан радості, які будуть текти в вас, спробуйте тримати протягом усього життя.

Світ досить великий, щоб задовольнити потреби будь-якої людини, але це занадто мало, щоб задовольнити людський жито. Якщо ви відчуваєте себе, то пам'ятайте, що ви тримаєте на ньому.

Ми з радістю приймемося до Бога.