Сача Барон Кохен

Я не пов'язую слово «комедія» з Джим Каррі, хоча він, безумовно, талановитий хлопець. Адам Сандлер, Бен Натюрморт, Стів Карелл та інших голлівудських «петросій» завжди грають «на тій же довжині хвиль», що з'являються в однакових нудних і нудних ромків. Але є один хлопець, талант якого я знімаю мій капелюх є Сача Барон Кохен екстраваганза людина. "Супер" і "Ew!" є в основному єдиним способом глядачам, характеризує свою роботу, в залежності від ставлення до так званого "тулетного гумору" представленого цією британською родзинкою єврейського походження.

Сача Барон Кохен

Його жарти від категорії тих, після чого пуртенично освічена аудиторія курсуватиме, щоб мити очі і вуха з милом, а його ескізи підійдуть з прямими довідниками до найбільш актуальних проблем нашого часу. Ось чому я люблю Саша Барон – ніколи не соромно про те, що телебачення використовується для приховуватися за звучанням “pee-eye”. й

Сача Барон Кохен

Сача Барон Кохен

Сача Барон Кохен

Сача Барон Кохен р.

Сача Барон Кохен

Кохен почав говорити про в середині 90-х років, коли вийшов його ескіз на MTV. Саме тоді світ побачив основні риси Ali G, Borat і Bruno, в кожному з яких Cohen майстерно перевтілюється. Коли він не міг пропустити цензуру протягом тривалого часу. Кожен, хто хоче бачити шоу-пило. Так само, як Beavis і Bathhead, багато з цих хлопців мають рефлекс, але вони ще деякі з найпопулярніших персонажів в історії анімації.

Сача Барон Кохен

Сача Барон Кохен

733184

Сача Барон Кохен

Сача Барон Кохен

Сача Барон Кохен

Але справжня популярність Кохен приніс кінопристосування його ескізної пародії - перша «Алі Г в парламенті», потім «Борат: культурні дослідження Америки на користь славного стану Казахстану» і «Брутно: Нелегкі поїздки по Америці, щоб зробити гетеросексуальні чоловіки відчувають себе чітко незручно при наявності синього іноземця в футболці-мережі» (до речі, назва останнього фільму вважається найдовшим в історії Голлівудського кіно). Омагат, не потрібно сказати, що ці твори можуть, м'яко кажучи, травмувати психіку делікатного глядача. Демонстрація пеніса в повноекранному екрані, сцени синтезу і копуляції гомосексуалів, "обкладені" тільки з чорними квадратами і діалогами, з яких вуха складені в трубку ...

Сача Барон Кохен

Сача Барон Кохен

Сача Барон Кохен

Сача Барон Кохен

Хтось скаже, “Чому не загинув!” Різдвяні дерева зелені, і я не розумію, як Кох керує грою такої вульгарної ситуації, яка глядачі сльозять живіт з сміхом. Цей Єврейський хлопець робить жорстке захоплення всіх глянців, настоянки та абсурдності Західного світу, їх абсурдна політична вірність, сексуальна толерантність та рівність. Він не подбає про думку інших, а іноді він «в'язує» щось для того, що в суворих часах він може квартал. Покажіть мені, хто, але Кохен може сидіти на обличчя Емініма з його асами і жити? А Кохен є передбачуваним (події, що відбувалися на MTV Movie Awards у 2009 році, коли Кохен мав вийти на стадію як ангел, але не розрахувати траєкторію рейсу і висадив «п'ятий пункт» безпосередньо на обличчі білого рапера.

Сача Барон Кохен

Сача Барон Кохен

Сача Барон Кохен

Сача Барон Кохен

Кохен готовий довести, що він не тільки сміється. Згідно з останніми ромперами, комендант втілює образ легендарного королевського вокаліста Фредді Меркурій в біопікі, зйомки якого почнеться наступного року. Ця інформація не підтверджується, але особисто я буду щасливий, якщо один з моїх улюблених музикантів був відтворений одним з улюблених акторів. Безсумнівно схожість між ними дивовижна.

Сача Барон Кохен