1741
Ліндасай Лохан - це не тільки життя.
Чоловіча дівчина Lindsay Lohan не прагне до самовдосконалення, тому що вона завжди живе за один момент і хоче спробувати все в цьому житті. Я нещодавно читав стару інтерв’ю з Ліндасом, і був вражений, що вона бажала дати народження ранньому, щоб бути молодим мумом. Здається, що плани Лохана змінилися і думки про майбутній малюк. Ліндасай, з-за часів 2007 року актриса втратила декілька ролей. Ліндсі тепер 25 років і все ще лікуються за її залежність. Її життя є відкритою книгою для людей, які читають, але Логан не забудьте поділитися фотографіями з власного облікового запису Twitter, переважно з неї. Давайте подивимося на життя Лохана, який прагне показати себе по пошті фотографії онлайн.
Ну, як завжди, фото «зніміть» котирування Lindsey, що добре покаже своє ставлення до життя і все, що відбувається навколо неї.
«Люди йдуть в університети, щоб вирішити, що вони хочуть зробити в житті. Я вже знаю, що хочу.
р.
«Краса і впевненість. Вчимося прийняти те, що природа дала вам.
«Особливості я дуже плащий, що люди хочуть знати стільки про своє особисте життя і мене. й
Скажіть так і переконайтеся, що ви оточені хорошими людьми.
«Для загальної уваги до моєї людини я скажу це: не можна скаржитися на це. Це природний процес, коли ви на вершині популярності. У той же час, іноді це важко для мене. Коли ви просто виходите і є натовп навколо вас. Він мене турбує.
«Для себе завжди!» Наприкінці дня, подивіться в дзеркалі і розкажте себе, що ви щасливі.
Якщо я попросив обмінювати друзів з кимось, я обрала Britney Spears. Хто не схожий на неї?
«Життя повною мірою ризиків. Не боятися.
Я ніколи не думав, що я, людина, яка була заброньована в Дісней фільми, тепер буде забронювати в в'язниці. . . ?
«Я зроблю страшні помилки і дізнався багато з них. Ось чому я живу.
«Всі є маленька дитина всередині своєї душі, яка хоче подбати. й
р
697480
Р
«Життя сповнене неприємностей, тому не варто його уникати? й
«Я не хотів би чіпати до кожного комерційного проекту. Нещодавно я запропонував сценарій кіно, де я повинен був грати дівчину, яка хоче потрапити в банду. Зараз я не можу прийняти такі проекти. Я не думаю, що це правильний час.
Я люблю, щоб грати з людьми мій вік, тому що один раз ви починаєте грати зрілих ролей, немає спини.
«Так, я думаю, що я спробую зробити багато кіно. Але це не потрібно бути жахом кіно або що завгодно. Я хотів би бути в кіно, що приносить радість людям. Я хочу бути, як Jodie Foster.
Ну, як завжди, фото «зніміть» котирування Lindsey, що добре покаже своє ставлення до життя і все, що відбувається навколо неї.
«Люди йдуть в університети, щоб вирішити, що вони хочуть зробити в житті. Я вже знаю, що хочу.
р.
«Краса і впевненість. Вчимося прийняти те, що природа дала вам.
«Особливості я дуже плащий, що люди хочуть знати стільки про своє особисте життя і мене. й
Скажіть так і переконайтеся, що ви оточені хорошими людьми.
«Для загальної уваги до моєї людини я скажу це: не можна скаржитися на це. Це природний процес, коли ви на вершині популярності. У той же час, іноді це важко для мене. Коли ви просто виходите і є натовп навколо вас. Він мене турбує.
«Для себе завжди!» Наприкінці дня, подивіться в дзеркалі і розкажте себе, що ви щасливі.
Якщо я попросив обмінювати друзів з кимось, я обрала Britney Spears. Хто не схожий на неї?
«Життя повною мірою ризиків. Не боятися.
Я ніколи не думав, що я, людина, яка була заброньована в Дісней фільми, тепер буде забронювати в в'язниці. . . ?
«Я зроблю страшні помилки і дізнався багато з них. Ось чому я живу.
«Всі є маленька дитина всередині своєї душі, яка хоче подбати. й
р
697480
Р
«Життя сповнене неприємностей, тому не варто його уникати? й
«Я не хотів би чіпати до кожного комерційного проекту. Нещодавно я запропонував сценарій кіно, де я повинен був грати дівчину, яка хоче потрапити в банду. Зараз я не можу прийняти такі проекти. Я не думаю, що це правильний час.
Я люблю, щоб грати з людьми мій вік, тому що один раз ви починаєте грати зрілих ролей, немає спини.
«Так, я думаю, що я спробую зробити багато кіно. Але це не потрібно бути жахом кіно або що завгодно. Я хотів би бути в кіно, що приносить радість людям. Я хочу бути, як Jodie Foster.