Бібер став володарем власної популярності.

За багато, назва цього 17-річного канадського підлітка запускає рефлекс. Кілька років тому солодка і неприпустимаюча пісня «Baby» в його виконанні звучить з кожного туалету. Є навіть жарти про нього, тут:

(доб. 3)

Щоб дізнатися Бібер і його творчість стала улюбленою особливістю багатьох блогерів. Але це хлопець дійсно заслуговує на те, що лікування? Я не фанат своєї роботи, Бог заборонений, але у мене є симпатія для цього художника. Я не божевільний, це просто те, що цей співак зображається журналістами, на мій погляд, не відповідає всім внутрішній природі цього хлопця. Він став володарем власної популярності, оскільки в його часі це сталося на Britney Spears.

У 2008 р. ніхто не знав про канадський поп-співак Justin Bieber. Усе “переміщення” R&B зірка Усгер, який, як досвідчений продюсер, зрозумілий, що американський підліток терміново потребує нового idol. Він знайшов в інтернеті шей канадський хлопчик з більш-менш медіокремовими вокалами. Правильне зображення + відповідна стартова композиція ("Baby") - і зараз, нова зірка запалюється!

(Б)

Обчислення Усигера виявилася на сто відсотків правильним – жіноча частина аудиторії підлітків відразу ж закохнула любов з ручним хлопцем. Соон, Ашер не потрібно, щоб оголосити Бібер - його ім'я говорить сама за себе. Цей молодий чоловік в короткий час отримав популярність і гроші, які багато художників прагнули за роки. Але це його життя дійсно, що солодкий? Алас, полум'я має flip стороні монети: Бібер повинен платити за свою популярність з дитинства. Після того, як він став зіркою, він прийшов під потужною «вогоньою» папаразою, яка охороняв кожного руху. У своєму Twitter-блоці співак неодноразово скаржився на шанувальників, які він втомився від постійних спалахів і дня і ночі.

"Я вже захоплю їх!" Бібер колись писав у бродві, хоча повідомлення було вилучено.

А з іншого приводу, Бібер показав «фак» у своїх серцях в об'єктив камери, як фотографи спробували його знімати з подругою Селена Гомес.

р.

38749,000

Під час недавнього туру в Ізраїлі митець зняв і зафіксував себе в номері готелю протягом декількох днів. Причиною цієї поведінки було те, що ізраїльські журналісти буквально розірвали його, незважаючи на спроби відштовхуватися від нього. А один з найбільш спритних журналістів навіть підійшов у вікно приміщення, щоб фільмувати зірку в недбалості!

р.

Але реальна неприємність Бібера - божевільна деффак-фанія. Тисячі великодніх шанувальників ходити в натовпах для художника. Але що вони ходять - це ще можна перенести, але коли ви починаєте кинути на вас від натовпу божевільних шанувальників, намагаючись перехопити або поцілунок - ви можете розбити. Десь їхати далеко, щоб покатати намети під вікнами готелю, де проживає співак. Один день, один з шанувальників почав бомбардувати Бібер з повідомленнями, в яких вона сказала, що вона зрізала її зап'ястя, якщо він не відмовився від своєї дівчини Селена Гомес. Художник звернувся до листування з нею, намагаючись відхиляти її від цього наступного кроку. А інший фанат опублікував фотографії своєї руки в Інтернеті, на які вона вирізала декларацію любові до Біберу. Після цього багато батьків зверталися до художника, хоча його несправність це те, що?

р.

Габаритний зображення

Габаритний зображення

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У грудні цього року відбувся скандал, який досить зачарував репутацію співачки. Митець звинуватив удару 12-річного хлопчика під час гри лазерного тегу. Пізніше виявилося, що Б'єбер не збив хлопчика, він кинув на нього і знизився з зіткнення, а батько хлопчика просто вирішив відрізати гроші художника.

98819534

Ще один день, Bieber сказав, що він збирається на капустиці протягом місяця, щоб отримати сили. Як виглядає хлопець на межі нервового розбиття. Навіть коли він посміхається, очі його повні. Що я можу сказати, навіть якщо мій мама витягне всі соки з мого сина? Торговий центр Джастіна - персональний менеджер співачки. Ця жінка готовий розводити дитину на прибуток! У публіці Патті грає догляд за сином, але це здається мені, що якщо вона дійсно зламана про нього, вона займе дитину з шоубіца.

р.

Папарцзі, дайте дитині якийсь мир! В іншому випадку він скоро не буде, а потім він має два способи: як стати без життя цуценя з атрофічними почуттями, які тільки відкриють рот на стадії, або Justin буде пити або отримати кальян на препарати.