Розглянуто TOP

Сьогодні кульприт урочистості стане неімітаторною акторкою Емілі Дешанель. Зірка Бонса і багато інших - дуже красива і талановита жінка. Але навіть вона іноді робить неправильний вибір одягу. Давайте подивимося, які кольори більше і які менш підходять для Емілі.

15) Світло-жовтий. Сукня виглядає як сумка, колірні суміші з шкірою Емілі, колір дуже товстий.

14) Леопард друку. Ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні.

км

13) Наступний колір розчину буде чорно-білим горохом. Комбінація цієї сукні з широким блакитним поясом не вписується в голову.

12) Бліда рожева вершина, чорна дно. У цій сукні вона виглядає як готична порцелянова лялька. Я не говорю, що Емілі виглядає погано в цій картині, але це наряд не добре виглядає на ній.

11) Чорний і білий смуга. Ну, що я можу сказати тут... Це краще ніж блідо-рожеві, але все ще не достатньо для Емілі.

10) У цій атласній зеленій сукні вона нагадує мені трохи зомбі = ) Це може бути занадто перебільшене порівняння, але це перша думка, що я мав після того, як я бачив це фото.

(9) Поєднання білого і червоного вписується Емілі, але що плаття? Що бабуся зробив вона роб? Не схожий на неї.

(8) Синій. Є два протилежні. Перша сукня: яскравий чистий колір, добре вкритий Емілі, все чудово виглядає.

Але другий: тьмяне темно-синій колір, змащена сукня, відсутність макіяжу і укладання явно не фарбують його.

Р

7) Я б не сказати рожевий ідеально підходить для Емілі. У двох фото, два рожеві сукні різних відтінків, і в обох фотографіях вона не виглядає 100%.

(6) Емілі добре виглядає в цій коричневій сукні. Я був здивований, що цей земляний відтінок не зіпсував її образ.

(5) Хоча сама сукня не вразила мене дуже багато, ви можете чітко бачити, що фіолетовий колір підходить їй дуже добре.

(4) Емілі в білих сукнях виглядає дуже свіжим і милим.

доб.200

(3) У червоній сукні вона також виглядає дуже добре. Але що зробив макіяж артистів? Хто повинен відірвати руки за таким шаром ущільнення? Ці білі смуги під очима можна побачити навіть здалеку.

2) Рідко зустріти людину, яка не буде чорнилом. Як ми бачимо, Емілі в чорному кольорі виглядає дуже стильно і вишукано.

1) Помаранчевий дуже гостинний і не підходить для всіх, але вона була щасливою, апельсин дуже освіжає і робить її дуже привабливим.

Але є наряд, в якому Емілі просто незрозуміло! Це Чудо жінка костюм вона wore в мій улюблений серіал Bones. Дуже добре виглядає вона, хоча.