Старе кіно

Я вирішив розпочати колону «Старий кіно», в якому я розповість про тих, хто імена відомі тільки найвибагливіших поціновувачів класичного Голлівуду та європейського кіно. Я надихнула старі чорно-білі фотографії, які можна подивитися на години: такі красиві риси обличчя, великі очі, оксамитова шкіра я не бачив в будь-якій сучасної жінки. І чоловіки, які звикли бути реальними (навіть, щоб грати в частину).

І більше. Не варто забувати про старі фільми! Цей тонкий гумор і блискуча гра буде знайдена в дуже рідкісному сучасному фільмі. Як прокоментувати любов акторів! Я хочу отримати чорнило і крі.

Joan Crawford (березень 23, 1905 – 10 травня 1977) Вона, безумовно, красива. Вона має твердий вигляд - це зазвичай грають готовими укусами і серцебиттями. У реальному житті теж.

Старе кіно

Старе кіно р.

Це химер, але критики називають фільмами, в яких Джоан розірвав «другий» і «легкий». Але актриса все ще взяла її з кіно – «Оскар» за кращу акторку.

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно р.

Старе кіно

721383

Старе кіно

Все почалося сумно, як і будь-яка історія Cinderella. До того, як вона народилася. Люцил Лесур (реальне ім'я Crawford) був привезений матір'ю, сім'я жив бідною, і дівчина мала працювати в різних місцях (він був навіть оператор ескалатора в супермаркеті!). Вона бажала більше. І сниться, як правило, вірно!

34047918

Старе кіно

Старе кіно

Дівчинка намагається удачі в Голлівуді і практично відразу ж отримує роль в фільмі «Краса» і бере псевдонім «Джан Крейфорд». На мій погляд, Lucille Lesure звучить дрібно, але занадто м'яким, і Joan Crawford є твердженням і фірмою.

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно

Йоан був дуже успішним в декількох інших фільмах, оскільки німий фільм зникне. Багато відомих акторів втратили свою роботу. Але Crawford пішов! Вона мала сильний, красивий голос. Життя пішов.

Старе кіно

Старе кіно р.

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно

У 1945 році вона отримала Оскар для Mildred Pierce.

296369

Старе кіно

Старе кіно р.

Старе кіно

Старе кіно

Йоан був одружений п'ять разів!

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно р.

Старе кіно

Серед фільмів, які зірвали в Гранд-готелі (1932), Sadie McKee (1934), тільки без покоївок (1935) і любові на Run (1936). Ви не пошкодуєте!

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно

Йоан особисто відповів на листа кожного вентилятора, надіслав її афографом і подякував їй.

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно

Актриса мала манію чистоти, яка досягла точки абсурдності: вона зустрілася з ганчіркою навколо будинку і протерла місця, які вони доторкнулися; в готелях вона очищала саму ванну перед прийомом.

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно 2р.

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно

Старе кіно

977182

Актриса гине раку, після чого її прийнята дочка публікує книгу «Дир Мамами», яка описує дуже неускладнений образ актриси.