Хвиля танцювальної музики

У Румунії готуються хвилі танцювальної музики. Моранді. Інна. Дан Балан. Том Boxer. Олександр Стан. Арсеній і, звичайно, незабутній O-Zone – пам’ятайте, як вони скеляли танцювальні підлоги в різні часи? Парадоксально молодим хлопцям з Румунії вдалося виграти світові радіостанції, а багато вітчизняних виконавців мають лише мріяти про це. Які російські художники відомі в Європі? Кіркоров, Пугачєва, Лепс, від молодого, можливо, Валерія та Діма Білан, але навряд чи до своїх пісень танцюють на європейському дискотеці. І ці митці змогли зробити щось нове для танцювальної музики, для чого слухачі багатьох країн люблять їх. Добре зроблено, хлопці!

Morandi, мабуть, найпопулярніший румунський танцювальний проект в Європі. Я люблю чарівні балади Маріуса Мори та Андрія Ропч. Ймовірно, секрет їх популярності полягає в тому, що всі їх сингли повністю відрізняються звуком. Я люблю все від Love Me до Midnight поїзд.

р.

Я не розумію, чому ці хлопці не були відправлені до Євробачення.

Р

Інна – вона виходить, справжня назва цієї співачки Олена Апостоляну! Я не можу уявити, що вона була з Східної Європи! Ця дівчина була добре - в короткий час вона зуміла стати популярним не тільки в її батьківщині, але і по всій СНД! Але згодом її музика стала занадто монотонним. Перші два сингли були зняті і всі інші були копії. Але все ж, коли Інна ще на радіо, я не переключаю.

, Україна

Р

Олександра Стан "Мр. Саксобіт" звучить з кожного туалету в цьому році. Проте, влітку цей хіт трохи охолоджував, а новий Олександр ще не радував нас. Але я сподіваюся, що це станеться, тому що пісня була добре.

3250Р. 3700Р.

«Морена, Морна, Морна...» — один з улюблених пісень з останнього літа. Неприпустимо і романтична пісня... Том Бокер і Антонія, Румунський DJ і співачка, захопили, щоб досягти більше, ніж вони зробили самостійно.

"Numa numa її, numa її" - Е, ця пісня нагадує мені шкільні роки. У ці дні ми були всі, як кажуть, «збиті» з Молдовської групи О-Зона. Арсені, Раду і Дан були народжені в братській країні Молдови, але співпрацювали з румунською міткою, тому О-Зон вважається більш румунською групою.

р.

О-Зон розбився у 2005 році, але два його трьох членів розвивалися сольні кар’єри. В даний час на кришті популярності завдяки синглам «Чіка бомба», «Jusifity SEX» і «FREEDOM». І в дуеті з Верою Брежньєвою, він був головою над «загальною» вірою.

Ще один «фрагмент» О-Зона Арсенія Тодераша, або просто Арсеніум, породжений європейськими танцювальними підлогами 2008 року з варіантом кришки російської «Калінка-Малінка» «Кохання мене». І тепер хлопець випускає нові треки. Арсеніум менш популярний в Росії, ніж Балан, але це не означає, що він не чув в Європі.

Габаритний зображення

р.

В цілому, румунська земля не мала таланту. Я сподіваюсь, що ці хлопці не «поїхали» в найближчі кілька років.