Красуня jessica alba

Джессіка Альба, яка відома не тільки як актриса, але і як стильна дівчина, завжди спілкується з її шанувальниками. Для того, щоб думати про це, Джессіка має сторінки в соціальних мережах, таких як Twitter, Facebook, ibeatYou і Myspace, з кожної сторінки регулярно оновлюється. 30-річна Джессіка проводить більшу частину свого часу з сім'єю, адже вона розуміє, що головне життя – це особисте щастя. Незважаючи на те, що Джессіка не може називатися великою актрисою ( пояснюється відсутністю гідних ролей з її яскравим зовнішнім виглядом), але Альба може вірно назвати стильною, модною і чарівною дружиною і матір'ю. Джессіка не любить показувати її життя, але вона не розуміє розміщення пари фотографій на цій або соціальній мережі.

Красуня jessica alba

Давайте подивимося на світ Джессіка Альба на основі сімейного благополуччя і прочитайте ці чудові думки дівчини.

Красуня jessica alba

Я хотів би подумати, що я повинен бути одною мамою, і це було добре з мене.
Красуня jessica alba Р

Красуня jessica alba

Я зазвичай намагаюся виглядати спокійно і впевнено, як я супергерой і все, що. По суті, я часто діяю, якщо я просто хочу, щоб отримати задоволення.
Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

Я вірю, що в житті все відбувається, що це, довільно.
Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

"Я вірю, що ви можете тільки "чарівний" хлопець з нескінченним сміхом і заточеною душею ..." Я не можу це зробити.
Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

Я сподіваюся досягти вершини, коли я 30-40 років.
Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

«Мої батьки одружилися у підлітків. У віці двадцять років вони мали два діти в руках, мене і мого молодшого брата Йошуа. Коли було брак грошей, мій батько взяв мене і мій брат в Мехіко Сіті і покаже сливи, в яких люди живуть і мусять навколишні їх. Він захотів нам бути впевненим, що нам нічого не скаржалось.
Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

«Танкс для людей, таких як Jennifer Lopez і Halle Berry, які роблять нові фільми, відкриваючи свої лінії одягу і бути ідеальними для краси, є не більш стандартним, ніж один». Ви не повинні виглядати як Барбі.
499 р.

Красуня jessica alba р.

У інтерв'ю Джессіка скаржала, що образ «сексуальної ляльки» впливає на свою кар’єру надзвичайно негативно, додаючи:
Я не думаю, що це відбувається з Наталією Портманом.
Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

«Мій дошкільний учитель мене пишу з правою рукою, хоча я пішов з народження. Я не розумію, чому я повинен бути «відродженим». І він не міг дати мені будь-яку причину «змінити руки». З тих пір я мав проблеми з владою.
Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

«Я не сяю голий. Я просто не зроблю. Може бути, що робить мене поганою акторкою. Мапа Я зустрінувся з деяких привілеїв. Але це стосується мене.
Красуня jessica alba р.

Красуня jessica alba

Я хотів би бути у порівнянні з Goldie Hawn і Diane Keaton. Я також сподіваюсь, що в майбутньому я зможе вибрати драматичні ролі в незалежних фільмах, де я хочу грати, а не показати мені костюм для купання.
Красуня jessica alba

3610Р. 4200Р.

Красуня jessica alba

«Я думаю, що є щось в медитації і в травах і речей, таких як. й
Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

Всі актори я коли-небудь працював з тим, що вони думають.
Красуня jessica alba р.

Красуня jessica alba

«Я хотів би взяти на себе роботу, яка лякає її складністю. й
7376982

Красуня jessica alba _ Новини

Красуня jessica alba

Я не хочу, щоб зробити фільми, я хочу їх виробляти. Я хочу відкрити ресторан, де я можу принести собаки і навіть покласти їх на стіл. І я хочу зробити вино, що означає, що у мене є власне виноробство.
Красуня jessica alba

Красуня jessica alba р.

Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

Я мріяв стати актором з 5 років.
Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

Красуня jessica alba р.

Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

Красуня jessica alba

«Я думаю, що моє покоління буде останнім, щоб розділити людей за кольором. У нове покоління все рівно.
Красуня jessica alba