Гарненька вампір

Нереально подобаються чоловіки і просто хороший актор Іан Somerhalder став відомий, зокрема, завдяки своєму жорстокому і жорстокому (але внутрішнє) героя Damon Salvatore в серіалі The Vampire Diaries. До мене особисто, він закохався у мене, як mumley Boone у загубленому, в якому він був безпечно «навкіллений» на початку першого сезону (смоктування!).

Цей пост присвячений цьому казково красивому людині:

Гарненька вампір

Саме через його зовнішній вигляд яна стала моделлю. Солодкий і надмірно красивий молодий чоловік (повно, просто неприпустимий!), щастя, з віком він став красивим і шикарним чоловіком.

Нагадуємо мене Зверєва.

Гарненька вампір

Іан був обличчям "GUESS?", що працює для Калвіна Клейна, Долце і Ганна, Версце, Есріт, Персоль і Гучі.

461069

Красивий гриб

Гарненька вампір

Вид цих пір пронизив сині очі позбавив більше одного тисяч дівчаток сну.

Гарненька вампір

Ось як старі чоловіки!

Гарненька вампір

Гарненька вампір

Його фільми не відомі як серії, він був відомий.

Поор Boone в Lost

Гарненька вампір

Незрівнянний вампір і манек Damon Salvatore

Гарненька вампір

У цьому образі нам пощастило бачити його в фільмі «Правила сексу», в якому Іан дуже переконливо зображує гей хлопчика. Припустимо, в цьому віці і з таким зовнішнім виглядом ця роль підходить для Somerhalder.

Гарненька вампір

Серійна людина Marco Polo в плівці однойменної назви

Гарненька вампір

Я теж побачила його в жахівському кіно Pulse, це нічого не схоже на фільм, мені сподобалося, хоча, що там, я дивився його виключно через нереальний зовнішній вигляд Яну :.

Гарненька вампір

На мій погляд, Іан стане ідеальним Едвардом Кульленом, тут він є реальною моделлю з багаторічним досвідом, ангелічно красива людина з ідеальною рисою обличчя, з демонікою кіннінням в очах і грою! Не стоїть Паттінсон поруч з ним.

Гарненька вампір

Гарненька вампір

Його партнер в «Діарі» Ніна Добрев приймав, що вона є фанатом «Твілай», і мріяв про гру Bella. Ось вони, ідеальний Bella і Edward!

Гарненька вампір

Гарненька вампір

Я також слухав роль одного з вампірів в True Blood, але не отримав ролі. Але він став вампіром. Помітка, явно.

Гарненька вампір

Evil вампір.

Гарненька вампір

Серед відомих друзів цієї ручної є ще один вампір Ashley Green, Nikki Hilton, Maggie Grace (his screen sister Shannon). Він також зарахований афірі з Ніною Добревською акою Олени Гілберт, в якій останній не був. Добре, добре.

З Nicky Hilton

Гарненька вампір

З Ashley Green.

Гарненька вампір

З Maggie Grace.

З Ніною Добрев.

Гарненька вампір

Я не хочу сприймати як один «красивий» обличчя, він реальний актор. Іан Somerhalder зарекомендував, що він є актором, і не поганий, але природна краса ніколи не турбує всіх. Успіхів йому.

Гарненька вампір