Еволюція стиль Justina Timberlake

Я ніколи не любила Тимберку. Я не розумію, чому кожен був божевільний про нього. Може бути, що не мій тип чоловіка. І його пісні, незважаючи на дику популярність, були також не особливо вражаючими. Але факт залишається те, що Justin Timberlake, лауреат премії Emmy Award та шість Grammy Awards, засновник власного рекордного етикетки Tennman Records, одяг лінії William Rast та декількох ресторанів, є одним з найпопулярніших знаменитостей сьогодні. Крім того, Джастін набирає імпульси в кіно.

І було через фільм, який я почав зацікавити його. Я побачила його в кіно The Social Network, де він грав Sean Parker. А бути чесною, він отримав мене. Він змінився. Змінено все: зображення, стиль, презентація. Гона - це неприємні капелюхи, ланцюжки, джинсові та шкіряні куртки, замінені на новий стильний Джастін. Еволюція на обличчі!

Ну, фотографії Джастіна з дитячого шоу «Міккі Моус Клуб» не брали участь. Я думаю, що це право зробити точку довідки від його участі в знаменитому юнацькому гурті «N Sync». Це 1999.
3610Р. 4200Р.

Безперечно, не йде на Тимберку

3610Р. 4200Р.

2000 р.
Куртка Lurex, шкіряні та бузкові окуляри - міцна!

Скін знову. І дійсно погана ідея з волоссям.

2001 р.
Не шкіра, так джинси.

Ну, ось капелюх ... добре, повний пункт, я не знаю, що сказати...

2002 р.
Я отримав враження, що стиліст, який одягнув Джастін, і весь гурт він був трохи з цього, або кам'яного. Ви не можете зробити задоволення людей, таких як.

Це де починається стиль Тимберюка. Коли він пішов з групи, він повинен зітхатися з рельєфом.

Але бісер з минулого все ще змусить себе відчуватися.

І ланцюги

2003 р.
Одяг на сцені Justin є гідним.

2004 р.
Цього року був скандал для Тимберку.

Говорячи з Janet Jackson, він в костюмі вирвав дівчина шматок вершини, який покривав її правий грудей. Після цього Джастін взяв час.

2008 рік
Тимберлак нагадує мене від Hugh Jackman.

2010 р.
Форонтальна шапка і окуляри - це новий додаток до стилю Timberlake.

Неважливо, де актор збирається, його зовнішній вигляд завжди продумано до найменшої деталі. Скільки чоловіка може зробити це.

2011 рік
Властивий одяг, Вільям Раст, це те, що він одягає себе.

І звичайно, класичний! Зараз велика частина стилю.

Джастін став обличчям від Givenchy, де він передав свій стиль.

Навіть для реклами жіночого аромату Givenchy запрошують Тимберейк

Аудитор з'явився в рекламних роликах для нового Audi A1. І червоно виглядає як пекло до нього.

А два роки раніше, Джастін був залучений до продажу Sony TV.

В цілому актор має особливу дружбу з Sony. Це смішний комерційний.

Джастін Тимберлей неодноразово сказав в інтерв'ю, що він є робочим і ідеальним, який може допомогти йому стати іконою стилю. Стиль Timberlake.