702
Р
Останнім часом в коментарях про чоловіків Й. Ло, сказав, що Марк Ентоні був непристойним Дженніфером і в таких відносинах, як він дозволив їй одягатися так відкрито. Я не маю сумнівів, що він був ревним. І перед Антонією, і під час нього я думаю, що він теж.
Ну, в принципі, що приховати. 42-річний Джей Ло виглядає 5+! Незважаючи на її іноді смішні наряди, я люблю її. І навіть деякі її наряди.
Блискавка назад і туга-наряддя, алет J. Lo's улюблений стиль. Але плаття звичайно...
Я ніколи не любила пудрой.
Скажіть, що ви хочете, але я люблю цю сукню. Ви повинні мати правду і фігуру для нього. Я. Ло це все право.
У мене є асоціації з шкільним диском.
Джен отримав трохи занадто багато аксесуара.
Як дитина, Лопес мріяв стати балериною.
Я не знаю, що jen означав з цим нарядом. Шапка була рідкою з 2001 року. На цій фото співачки на MTV Video Music Awards 2011.
Ну, князі. Ні, королева дискотека.
Я зазвичай люблю трикотажний одяг, і у мене є їх в гардеробі, але я бачу, це плаття куртки просто весело.
Добре, я більш комфортний з сценічним одягом, ніж я з червоним килимом або вечіркою.
Перша асоціація – піжама.
Людина-павук
Що ви не можете зробити для коханої людини, ви навіть можете носити бандани.
Пальмові дерева, птахи рай, море ... Одного сто відсотків Дженніфер йде на пляж. У Версаці.
Сітка, паєтки, камені, паєтки, пір'я ... Це Дженніфер Лопес. І я люблю її.
Ну, в принципі, що приховати. 42-річний Джей Ло виглядає 5+! Незважаючи на її іноді смішні наряди, я люблю її. І навіть деякі її наряди.
Блискавка назад і туга-наряддя, алет J. Lo's улюблений стиль. Але плаття звичайно...
Я ніколи не любила пудрой.
Скажіть, що ви хочете, але я люблю цю сукню. Ви повинні мати правду і фігуру для нього. Я. Ло це все право.
У мене є асоціації з шкільним диском.
Джен отримав трохи занадто багато аксесуара.
Як дитина, Лопес мріяв стати балериною.
Я не знаю, що jen означав з цим нарядом. Шапка була рідкою з 2001 року. На цій фото співачки на MTV Video Music Awards 2011.
Ну, князі. Ні, королева дискотека.
Я зазвичай люблю трикотажний одяг, і у мене є їх в гардеробі, але я бачу, це плаття куртки просто весело.
Добре, я більш комфортний з сценічним одягом, ніж я з червоним килимом або вечіркою.
Перша асоціація – піжама.
Людина-павук
Що ви не можете зробити для коханої людини, ви навіть можете носити бандани.
Пальмові дерева, птахи рай, море ... Одного сто відсотків Дженніфер йде на пляж. У Версаці.
Сітка, паєтки, камені, паєтки, пір'я ... Це Дженніфер Лопес. І я люблю її.