2270
Плаття Anne Hathaway
Один з улюблених акторів. Один з кращих акторів нового покоління. Оскар і Золотий глобус номінант, і навіть повне ім'я Це її поворот, щоб бути під дивним оком «Зіркові наряди».
Енн демонструє фантастичну відданість стилю, її стиль, що з'являється в усіх сортах соціальних подій виключно в пишних довгих сукнях на підлогу або звужених, над коліном. Але вона виглядає як костюм! І знову – трохи розчаровує байдужість до образу актора «навперед фотокамери», але це коли...
Отже, Енн Хатау на всіх видах номінацій, презентацій, закритих вечірок, відкриття соціальних фондів, прем'єри та інші соціальні партії.
Як ви можете побачити, що нічого природного приховує під повітряним нарядом Анни.
І нарешті, ідеальним підтвердженням того, як він охолоне, вона в чорному кольорі!
... і червоний. Прості і смачні.
Р
Я не можу допомогти, але звертаю увагу на любов Анни грубої шкіри...
Привабливість Hathaway до безкоштовних речей є нерівномірним, але в цьому випадку я не поділю свій смак - безформні сукні-труси занадто об'ємні (але стиліза ідеально стійка)
Я не знаходжу ніяких причин для Анни тут.
Я знову сказав: що костюм з курткою!
р.
Ну, до найбільш суперечливого питання: як відрізняється Енн Хатау в громадському та в абсолютно домашньому середовищі?
сукні більш скромні і менш провокативні, але все ж легкість суконь.
321244
Чорний проти білого: 5 точок, Anne!
Штани, футболка, капелюх – дуже хороший вибір
р.
На жаль, ми не можемо без здорової критики.
Кольорова гамма Анни відома, але самі речі трохи розмазують: "розшукані" штани з наплавленою талією і деякі фрески плюс короткий смугастий светр тьмяного кольору ... hmm
Це буде нічого, просто цей бар ...
Ісус, Анні, що це?
Для того, щоб бути чесною, є просто не влада коментар...
Приходьте, будь ласка, в будь-який час, коли ми не дивимося! Я сподіваюся, що це миттєвий релакс.
Я хочу, щоб закінчити чудовий коментар, якийсь шанувальник таланту актора:
Я не знаю, як вона зробила. Вона зуміла виглядати дивовижно в будь-якому наряді. Любов Енн!
Енн демонструє фантастичну відданість стилю, її стиль, що з'являється в усіх сортах соціальних подій виключно в пишних довгих сукнях на підлогу або звужених, над коліном. Але вона виглядає як костюм! І знову – трохи розчаровує байдужість до образу актора «навперед фотокамери», але це коли...
Отже, Енн Хатау на всіх видах номінацій, презентацій, закритих вечірок, відкриття соціальних фондів, прем'єри та інші соціальні партії.
Як ви можете побачити, що нічого природного приховує під повітряним нарядом Анни.
І нарешті, ідеальним підтвердженням того, як він охолоне, вона в чорному кольорі!
... і червоний. Прості і смачні.
Р
Я не можу допомогти, але звертаю увагу на любов Анни грубої шкіри...
Привабливість Hathaway до безкоштовних речей є нерівномірним, але в цьому випадку я не поділю свій смак - безформні сукні-труси занадто об'ємні (але стиліза ідеально стійка)
Я не знаходжу ніяких причин для Анни тут.
Я знову сказав: що костюм з курткою!
р.
Ну, до найбільш суперечливого питання: як відрізняється Енн Хатау в громадському та в абсолютно домашньому середовищі?
сукні більш скромні і менш провокативні, але все ж легкість суконь.
321244
Чорний проти білого: 5 точок, Anne!
Штани, футболка, капелюх – дуже хороший вибір
р.
На жаль, ми не можемо без здорової критики.
Кольорова гамма Анни відома, але самі речі трохи розмазують: "розшукані" штани з наплавленою талією і деякі фрески плюс короткий смугастий светр тьмяного кольору ... hmm
Це буде нічого, просто цей бар ...
Ісус, Анні, що це?
Для того, щоб бути чесною, є просто не влада коментар...
Приходьте, будь ласка, в будь-який час, коли ми не дивимося! Я сподіваюся, що це миттєвий релакс.
Я хочу, щоб закінчити чудовий коментар, якийсь шанувальник таланту актора:
Я не знаю, як вона зробила. Вона зуміла виглядати дивовижно в будь-якому наряді. Любов Енн!