Посмішка Cyrus

Як і багато людей, я скептик багатьох фільмів і серіалів до тих пір, поки я не починаю дивитися їх. І voila, я фанат. Так само можна сказати про дитячий Дісней серії Hannah Montana, всі чотири сезони яких я дивився кілька разів.

Перед очима аудиторії милосердя дванадцятирічна дівчина перетворюється в дорослу дівчину з шикарним низьким голосом, співаючи, що вона не може бути тамедом.

Я завжди зацікавлений у перегляді зірок, які ростуть, і Miley Cyrus не є винятком.
Милі завоював популярність серед дітей і підлітків (і в моєму випадку, дорослі) по всьому світу завдяки Ганні Монтани, в якому Мілі грає з батьком, заміська співачка Біллі Рай Кірус, яка грала себе - батько Мілі та заміська співачка Роббі Рай.

Я бачив цю великодушну дівчину в ролі каму в Big Fish, але потім я не визнавав її.

Ну, природно вона поставила світ на ногах, як Ганна Монтана.

Якщо в першому сезоні її гра не дуже вражає, то більше.
Дівчина з посміхаючим обличчям з одним пострілом загинув дві птахи з одним каменем – і стала акторкою і співачкою.

1 час

Сезон 2

Милі все ще має великий папаразиці посмішки.

3 сезони

3250Р. 3700Р.

4 сезони

У 2009 році фільм Ганна Монтана був випущений, в якому з'явився Тира Банки в ролі себе, і співав пісню Taylor Swift.

У 2010 році вийшов фільм «Останній Пісня» – перша серйозна робота для Мілі після Ганни Монтани, сценарій написано автором книги однойменної книги – Микола Спаркс.

Я не можу судити його суб'єктивно, але вони говорять Cyrus на рівні. Після цього фільму Мілі почав знайомства з спів-старим Ліам Хемсорт.

вона отримала деякі татуювання. Недавній татуювання – сновидіння – досить вражає за розміром.

Дівчина, нарешті, говорить goodbye для підліток hannah Montana зображення

Ведуться, що вона в даний час надягає на свій гастрономічний тур Gypsy Heart, я сильно не схожий. Дівчина є тільки 18 і сукні, як дорослий Beyoncé. Не вірний вік!

У зв'язку з напруженою увагою преса до її особи, Мілі в 2010 році видали свою сторінку Twitter, пояснивши, що вона хоче її особисте життя бути приватним. Але після того, як вона вийшла назад.

р.

У 2011 році скандал виник у великій сім'ї Cyrus - зірка dad Cyrus - сказав, що він дивився дружину багатьох дітей, і що Дісней знищив свою сім'ю. Дякую, що він прийшов до своїх почуттів, аpologized до Дісневого каналу, і тепер все добре. Все щасливе.

Miley Cyrus активно спілкується з вентиляторами через Twitter, інформувати читачів про всі події її життя.

З її другом Ганна Монтана і життядовго Емілі Осмент, який також є акторкою і співачкою.

Ну, папарази, природно, не забудьте зареєструвати кожен крок юної співачки і акторки.

З братом.

1239689

Мама Тиша.

Незабаром будуть випущені нові фільми з Miley - Lol і Undercover. У Lol, Miley зірки з Ashley Green.