Чи є вона романтика?

Шлюбні зв'язки, бурхлива романтика, афляжна справа - часто зоряне життя просто перенасичене цими "формами" відносин. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Хоча іноді вибір партнера все ще дивно, іноді навіть шокує. У процесі підготовки цієї посади я особисто шокував пара разів.

Так ось 15 несподіваних пар. Я розділив їх на три рівні «комплексності»:

Афіша або «хто були ромби і ніхто не відхилений»
- бурхлива романтика
Шлюб (офіційний або цивільний)

Як ми починаємо? ;

15.00 р. Ума Турман і Річард Гере довго друзі, згідно з ними, і ще любителі за вкладками.

191919

Можливо, причина для ромерів була фраза, що Річард Гере сказав про блондну красу: «Я так розумний, що навіть не страшний, коли ви поговорите з нею». По-перше, ви боїтеся сліпити деякі чарівні красуні, і по-друге, щоб бути приголомшені її повчанням.

14. Юлія Робертс і Метью Перрі

2051673

Зігравши кілька пікантних сцен з Матвією в одному з епізодів Друзів Юлію вирішив «закінчити» в реальному житті. Я не можу вірити її, але наполягають таблики.

13. Cristina Aguilera і Enrique Iglesias працювали разом в 2000 році, і відповідно до чуток... добре, ви знаєте.

12. Закон Юди та Наталя Портман зустрілися з набором «Голдської гори», а під час зйомок фільму «Проксимість» (2004) були ромби.

11. Leonardo DiCaprio і Claire Danes - Romeo і Juliet 1996 були також зараховані офіційним affair

76739547р.

10. Мадонна і Денис Родман

Для шокування аудиторії є їх спеціальність. Ось чому вони погодилися.

12

9. Навігація Теплиця Locklear і Tom Cruise від початку 80-х років.

8. У А в ніжному віці 20 Том Круїз був у романтичних відносинах з Черем.

Вони ще теплі один одному.

7. Про нас Роман юнаків Брад Пітт та Крістіна Applegate

р.

6. Жнівень Брад Пітт знову, але з Juliette Lewis.

43568 р.

5. Умань Scarlett Johansson і Jared Leto зустрілися 2004/2005. Повідомляємо про те, що у них є щось «проти».

47834569

4. Дженніфер Джонс і Аштон Кутчер

Їхня романтика тривала 3 роки, але Джен сказав, що Аштон для неї ніколи не став міцним чоловічим плечем.

3. У Diane Keaton і Keanu Reeves

Не те, що він став чимось серйозним, але на вушках, як кажуть, були на вухах.

2. Джастін Тимберлак і Фергі

На момент роману Джастін був 16 і Фергі 23.

Вони хороші друзі сьогодні.

1. Мадонна і ванільний лід

Їхня романтика тривала 8 місяців. У цей період рапер зробив свій внесок у скандальну книгу-фото Мадонни «Секс_книжка»

0 р. Сара Джессіка Паркер і Роберт Дауей Джер. були разом 7 років (1984–1991)

І для десерту - Елтон Джон і його перша дружина Rinata Blawell

За чотири роки (1984/1988). Але як ми знаємо, нічого не сталося.

Р

Ви, сер Елтон, прямо в першу чергу!