Незвичайна особистість Родоса

У 70-х рр. члени королеви прогуляли в її нарядах, і вона була однією з улюблених дизайнерів принцеси Діани. Тепер в її нарядах блиск Uma Thurman, Kelly Osbourne, Kate Mosss та інших знаменитостей Голлівуду. Вона створює її колекції досить відрізняється від того, як вона воліє одягатися і подарувати себе.

Я був дуже дивним, бо я не розумію, як такий «легкий» незвичайний бабуся створює досить спокійні і милі наряди, які я не розумію носити.

Давайте скажемо взуття досить добре.

Здра для знаків і спенсора, який підписаний у 2009 році

Здра в юності

р.

До речі, ця любовна дівчина народилася в 1940 році і, відповідно, вона тепер нічого не менше ніж 71 років.

Незважаючи на те, що Zandra створює досить «кальм» одяг, сам Zandra любить виглядати дуже яскраво.

Зауважте, що на кожній фото ви можете побачити, що Zandra має деяку велику прикрасу, висить її шию, без цих ювелірних виробів вона, ймовірно, не йде в будь-яку точку.

Рожеве волосся, блакитні очі та яскраві помади є невід'ємними частинами макіяжу Zandra.

Зандра спить з макіяжом, оскільки вона вважає, що це занадто важко носити його щодня, тому що вона займає багато часу.

(доб. 3)

Хоча 71 років, вона працює від 4 до 5 років в офісі, потім займає перерви на обід, а потім працює в домашніх умовах до середини дня.

Zandra admits вона хоче одягатися леді Gaga

Вона часто плутана з Betsy Johnson і Vivienne Westwood.

Один день її рожеве волосся був зеленим.

Zandra проводить свої гроші на придбання мистецтва, але в жодному разі на дорогий одяг.

Zandra - текстильний дизайнер:

Текстильний дизайн - це мистецька форма і я не думаю, що люди цінують її досить. Решта світу просто нарізає вашу роботу на шматки і ви отримуєте нічого.

р.

Марія-Кате Олсен збирає «кафтані сукні» від Zandra (довгий, пухкі сукні, можуть бути східним стилем)

1359899,00 Р

Ця яскрава жінка ніколи не буде непристойною в будь-якому місці.

1629497

р.

P.S. І ця сукня принцеси Діани від Zandra Rhodes, яка нещодавно була продана на аукціоні з інших суконь і на жаль, індивідуальна сума, оплачена для цієї сукні, не може бути знайдена.