Ванесса Гудгенс

Сінгер і актриса Vanessa Hudgens, довго вважається тільки Дісней зіркою, повільно починає розкрити свої таланти. 22-річний Vanessa вже випустили 2 сольні альбоми, і тепер працює над дуже важкою роллю вагітної і бездомної іграшки дівчини. Звичайно, кожен очікує щось чарівне від Vanessa, тому що фотографії з набору дійсно вражаючі – актриса просто не визнається. Vanessa стала відомою завдяки головній ролі в кінофільмі «Кола музика» і ваффрі з колегою Zac Efron, а для деяких вона стала впізнаваною особистістю тільки після фото скандалу, в якому на поверхню з'являються особисті фотографії голих Vanessa. Ця ситуація була дуже несподіваною, тому що Дісней зірку і ідол мільйонів дівчат не можуть бути Vanessa apologized для цих фотографій. вона красива, молода і успішна, тому вона не хоче пам'ятати все, що була «наперед» особисто.

Зроблення не було, а не «після» – це завжди з нею, тому побачимо. Як дуже молодий (Vanesse тільки 22 років) дівчина підкреслить її красу?

1,1 км Тим не менш, за час, Vanka (як Vanessa – це “надійна” названа) стала кращою, так, ймовірно, всі зірки зміняться на краще (більше грошей – менше проблем). Кілька років тому Vanessa помітила «красу» на золотистих тіні, які вона легко передається в майбутньому. Ви не можете сказати, що фотографія є Голлівудським старлетом, а деякі Марфуші (відновити золоті ланцюжки і обов'язково Марфуш).

2,2 км Це природний колір волосся Vanessa! Він ніколи не ставився до мене, що вона була природно коричневий і не брюнетка. Вона виглядає, відверто, потворна. Vanessa використовується для перегляду як маленької мавпи, навіть з мінімальним макіяжом.

3. У Це Майкл Джексон? Скарга, хоча, Ванка ...

4. У Все красиво, але прикусні губки є наслідком чого? Нерве до пекла або що-небудь?

3250Р. 3700Р.

5. Умань Пройшла епоха золотих тіней, вона є поворотом срібних тіней і чорної околінки. Вирощена ванесса і затемнена.

6. Жнівень Vanessa нагадує мене з кимось весь час. Картина виглядає як Джокер, не думаєш? Я люблю макіяж, Vanessa носити червоний помада і чорні волосся. З повагою, я бачу дівчат, які дійсно хороші на чорній волоссі.

7. Про нас Макіяж красива, яскрава помада може бути не обов'язковим сезоном, але я дійсно люблю його. Прекрасний відтінок рожевих і миготливих спогадів золотих тіней грають в руки акторки. Vanessa - це не мавпа, але красива біла лебідка.

8. У Хтось дивний збирається з волоссям, але Vanessa не щаслива - поцілунок повітря був поспішним. Мені здається, що макіяж страшний (блакитні тіні не в напрямку села, ані до міста).

р.

9. Навігація Одягнена Жінка Голий чоловік Десь щось виглядає, десь щось усаджує.

р.

10. «Гавайська дівчина» Vanessa Гудгени дуже солодкі і посміхаються, і ніякого натяка на звичну «збудження» губ. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

11. Великий погляд Волосся, макіяж, сережки ... ні слова, тільки емоції. Людина буде простіше і люди розтяглися...

12. Симпатична коса + грайливий blink + подвійний обід = принцеса Vanessa. Один тон на акторці, але вона виглядає молодим і свіжим.

16833334

13.00 р. Я не люблю макіяж або волосся. Волосіння було захоплення, Vanessa був схожим на желе Горгон.

14. Йокер з 6-го фото повертається з нами. Vanessa в образі гламурного підлітка не так погано.

15.00 р. Щітки є атрибутом для дівчаток з високою лобі, тому Vanessa дуже підходить. Макіяж занадто блискучий і занадто багато.

16.00 р. У деяких кутах Ванеса віддалено нагадує Селена Гомес, хоча Селена виглядає дещо молодше, незважаючи на невелику вікову різницю (Gomez 19, Hudgens 22). Ця зачіска, на мій погляд, є найкращим варіантом для Vanessa, і макіяж дуже хороший. В цілому зображення зараховуються.

Р