Eva Mendes макіяж

Шлях до слави 37-річної акторки Eva Mendes був важким і horny. Спочатку вона бажала стати дизайнером інтер'єру, але пізніше її акторська кар'єра привабила її більше. Як тільки Єва вирішив стати актрисою, вона не могла думати, що все буде так проблематично і полум'я прийде на її так пізно. Eva Mendes розпочався з зйомок рекламних роликів та відеороликів різних митців, а потім отримала роль у малобудецьких фільмах та телевізійних серіалах, а практично десперантно обрано для головної ролі в фільмі «День народження». У цьому фільмі, який відмітив зростання кар’єри Єви, Єва з'явився абсолютно голий, що довели, що заради гарної ролі вона здатна багато. Після цього фільму Єва почала запрошувати на дійсно серйозні фільми, такі як «Double Afterburner», «Так як час в Мексиці» і «Гост Рідер». В даний час Eva Mendes є затребуваною акторкою, яка вважається однією з найбільш привабливих і сексуальних жінок нашого часу.

Eva часто рекламується косметичними продуктами, але що є відносинами з косметика, яка має актриса? Чи знаєте вона, як застосувати це або зробити макіяж і як професіонал є її художниками макіяжу? Ми зараз...

1,1 км Багато людей говорять, що Єва виглядає як трансвестит. Я згоден з цими людьми, адже актриса дійсно різка і великі риси. Але з іншого боку від Eva (навіть на фото) приходить чисто жіноча енергія. Для мене вона може бути першою красою, але дуже гарною і впевненою дівчиною.

2,2 км Eva has a приголомшливо позитивна посмішка і милий mole на її лівий щік.

3. У Єва "грайний" брови майже ходьба. Вона отримала всі. Шикарні брови з красивою кривою. Це не дуже часто.

4. У О, що жінка! Яка жінка ... Просто чудовий образ, ідеально підходить для Eva. Не дивно, що вона була названа однією з найстильніших жінок року (за версією журналу «Людина»).

5. Умань Я не люблю сині тіні, але все гармонійно.

р.

6. «Леді в Червоний» – олійний живопис. Гарний колір помади і плаття, але тіні, які я буду вибрати інші

7. Дендельіон Єва. Зміна зачіски, але макіяж залишається таким же.

8. У Fuck, що шикарне волосся і брови вона має! "Вегетація" Бог, очевидно, не дала на цю акторку. макіяж очей стандартний, тільки колір помади (блискавка) зміни.

9. Навігація Це чарівний!

р.

10. Деякі срібні тіні і макіяж ідеально підходять з білим платтям Eva's. Я ніколи не помітив, але що великий рот вона має!

11. Eve повертається в білий, але цей образ простий. Я дуже люблю ці високі зачіски!

12. Що це таке? Стрілки! Я не сліпу! Чи є щось нове... Я люблю макіяж, тому що я чекав зміни з Єви.

13.00 р. Єва в всі її слава. Вона має красиві губи!

14. Я зазвичай схожий на це, коли я на пляжі, але без укладання, макіяж або плаття. Не подобається.

15.00 р. У мене є щось з моїми видимими або eva's кінчання на обличчя має пом'якшений. Яка рука - це хороший художник макіяжу або хороший фотограф?

16.00 р. Бірюзовий вкладиш для кольору сукні. Я не чекав цього різноманіття. На жаль, очі Єви не дуже великі, щоб зробити їх ще меншими з олівцем.

17.00 р. Зростає гона. Реальна жінка. Залишилося мати дитину і одружитися (це життєздатність, яку Єва не має найменшого бажання зробити це... це вже час).

р.

18 років Красивий образ!

19.00 р. Сонце, що знезаду. Я не знаю, що тан!

20. Макіяж є великим, але укладання занадто пишним - про відключення.

21. Нагадуємо мене про Alessandra Ambrosio.

22. Здавалося б, але макіяжисти повинні отримати точність застосування косметики.

23. Тексти пісень, а це означає: Дами в червоний, як красиво ви! Eva виглядає божевільно в цьому кольорі! Зробіть макіяж, ви не можете сказати нічого.

24. І на "dessert" сексуальний жест від Eva, підводячи підсумок - вона не трансвестит. Транс не зробити це ще...