Вагітність Альба

З дня до дня в сім'ї Джессіка Альба і Каса Варена буде ще маленька радість – їх друга дочка. Розмальовуючи 30-річну акторку, що невпинно завершують цю вагітність і тепер в приємній очікуванні, проте, за її вступом, не все готове до появи крихт. Джессіка сказала, що дитяча кімната не повністю мебльована, і речі для її дочки ще не було придбано. Але незважаючи на це, ця молода сім'я і всі шанувальники Джессіки не можуть чекати щасливих новин про народження другої дочки акторки і її чоловіка. Але не обмежує себе їсти, але вона дивилася на здоров'я! Друга вагітність актриси вже занурилася «найстильніше».

Як на заходах, так і в повсякденному житті, Джессіка спробувала виглядати модно і добре заміщено. Вона, безумовно, досягла успіху. Мені здається, що будь-яка майбутня мати повинна приймати приклад з Джессі, тому я пропоную вам великий вибір зображень вагітної актриса.

На офіційних подіях Джессіка Шон в обох красивих довгих сукнях і повсякденному одязі.

р.

р.

Весь світ дізнався про вагітність Джессіка після того, як вона поділилася цікавими новинами з користувачами Facebook з ранку 16 лютого 2011 року: Це був час, оскільки я прочитав щось на Facebook. І тепер, нарешті, я хочу розповісти вам тут тільки чудові новини: Заслужений про те, щоб стати великою сестрою! Готівкою і я дуже збуджусь і хочу поділитися цими новинами, щоб ви не чули про це в іншому місці. Я оціню всю любов і підтримку, яку я дав мені під час першої вагітності, і я оцінив його зараз. Доброго дня! Джессі.
На прогулянках по місту і просто на бізнесі, Джессіка завжди була спіймана папарасці. Навіть при нормальному житті при вагітності ця актриса зачаровує.

р.

Р

р.

до 1 2 3 4 5+

Р

, Україна

Багато людей дивують те, що їх друга дочка Cash and Jessica буде викликати. Так папарази, які голодні для відчуттів, під час прогулянок попросили маленьку дочку пари, що вони зателефонують її сестри (після того, як вгадали її!) і вона відповів: "Ева". Якщо друга дочка буде називатися Євою або сім'єю буде вибрати різне ім'я ще не зрозуміло, але папарцці продовжують робити свою роботу і ось фотографії з інших вагітних Джессіка і трохи Заслуженості на пляжі.

, Україна

І ось свіжий інтерв'ю вагітна Джессіка на шоу Джей Лено (який знає англійську, він буде зрозуміти, що вони говорять про):